2777
2789
عنوان

بعضی وقتا ی رابطه هایی میبینم...

621 بازدید | 29 پست

باخودم میگم چقدر قشنگ.‌..چقدر عین همننن. چقدر مثل همه فکراشون.

چقدر سخته با یکی زندگی کنی ک خط فکریتون یکی نباشه.حرف مشترک زیادی نداشته باشین.

من ادمیم ک اگه ادمم پیدا بشه اونی ک مثله خودمه سااااااعتهاااا میتونم بشینم و باهاش حرف بزنم از جا و بیجا.میتونم باهاش ب ترک دیوارهم بخندم.ولی پیش همسرم حرفی ندارم.اونم درونگراس.حس خیلی بدی دارم.تاحالا شده باخودتون بگین این زندگی حق من نیست.حق من شاد بودنه حق من اینه ک یکی عاااااشقانه نگام کنه باورم داشته باشه ازم تعریف کنه....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگی با درون گرا ها خیلی سخته 😑 

کانال رشد فردی و شخصیتی ، خوشحال میشم اونجا ببینمتون 🙂✌🏻❤️منتظر حضور گرمتون هستم میخوایم کنار هم پیشرفت کنیم و به تکامل برسیم 🌱اگه پادکست ، کتاب ، فیلم انگیزشی ، یا دوره روانشناسی داشتین برام بفرستینhttps://t.me/roshdfardi_sisi

منم با شوهرم یکی نیستم انگار از دو کره ی متفاوتیم

نمیدونم چرا اینجور شد

چرا باهم ازدواج کردیم

آخرش چی میشه؟؟

چه جوری ادامه بدم

چکار کنم؟؟؟

هی خدااا

دلم برات تنگ شده حسین

دوستان! باور کنید درونگرایی یک تایپ شخصیتیه و ربطی به حرف نزدن با همسر، بداخلاقی، بی تربیتی و سایر بحرانهای روحی و اخلاقی نداره.

اتفاقا آدمای درونگرا احساساتی تر هستن و بهتر بلدن چطوری عاشق باشن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

عزیزدلم..خب عشقم درستش کن عادتش بده من خودم با یه ادمه مغرور تو رابطم بعد من خودم یه ادمه فوق العاده احساساتیم،تو رابطمون هعی من باید پیام بدم زنگ بزنم هعی من باید بگم دوست دارم اون بگه مرسی بعد همیشه وقتی بهش میگم مواظب خودت باش میگه باشه امروز بعده شیش ماه گف توام مواظب خودت باش منم الان انقد خوشحالم تونستم تغییرش بدم😂😂😂

آدم کنار اوناییی ک از ته دل دوسشون داره پر حرف میشه... 

اگه اونی ک دوست داره، رو از دست بده،

. با هیچکس  حرفی نداره

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

برو سره کار حتی نیمه وقت یا کار درمنزل اینترنتی از فکرای خاله زنکی بیرون‌میای هم درامد داری حتی کم و ...

ادم نیاز به محبت کردن و محبت دیدن داره 

اگه غیر این بود ، چرا اصلا ازدواج کنیم ؟؟

کانال رشد فردی و شخصیتی ، خوشحال میشم اونجا ببینمتون 🙂✌🏻❤️منتظر حضور گرمتون هستم میخوایم کنار هم پیشرفت کنیم و به تکامل برسیم 🌱اگه پادکست ، کتاب ، فیلم انگیزشی ، یا دوره روانشناسی داشتین برام بفرستینhttps://t.me/roshdfardi_sisi