2777
2789
عنوان

خانمایی که شوهرعصبانی داریدبیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 52 پست
دقیقا بعدا که آروم شدبهش میتوپم دوباره سکوت آخه خیلی جیگره تمام زندگیمه عمرمه دلخوشیم ازخودمم بیشترد ...

آره منم دوسش دارم براهمین توفکرچاره ام

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چهطورمحضری

یه نوع تعهد خیارات تعهد داده تو محضر همسرم ۳۰میلیون نرخ رکز به من داده هر وقت بخاد باید بهش برگردونم

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
سوال منم هست اسی

عزیزم 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

یه نوع تعهد خیارات تعهد داده تو محضر همسرم ۳۰میلیون نرخ رکز به من داده هر وقت بخاد باید بهش برگردونم

روز

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
آره منم دوسش دارم براهمین توفکرچاره ام

هیچ موقعی که عصبی حرف نزن جوابشو نده انقدرمیگه خسته میشه بعدکه آروم شد همه حرف وبزن ...من هروقت میبینم عصبانی هست بهش ترکی میگم سن دییین قال یاتسین ...اخرخودش خسته میشه ولی بعدش حسابب ازخجالتش درمیام

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
اونم دوست داره فکر کنم بشه درست کرد اخلاقش رو برو مشاوره

میرم مشاوره میگن بگوشوهرت بیاداونم میگه مشاوره قبول ندارم مگه دیوانه ام برم مشاوره

هیچ موقعی که عصبی حرف نزن جوابشو نده انقدرمیگه خسته میشه بعدکه آروم شد همه حرف وبزن ...من هروقت میبی ...

👏

همه کل خانواده اش اخلاقشومیدونن همه ازش حساب میبرن حتی مادرش بیشتراعصبانیتشورومن ومادرش خالی میکنه 

مهار نشدنی هستن خواهر    

نگوبایدیه کاری بکنیم نمیشه