2777
2789

سلام دوستان من به تازگی به جمع شما نی نی سایتی های عزیز پیوستم اما سالهاست که تبادل نظر هاتون رو در موارد متفاوت میخونم،چند سالیه غرق در سختی و مشکلات هستم ازتون درخواست راهنمایی دارم😢

با هم مهربون باشیم،هر آدمی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست عزیز همه به نوعی مشکلات و چالش هایی تو زندگی دارن که وجودشان بد هم نیست و  باعث میشه که سعی کنیم تا راه حلی براشون پیدا کنیم و بعد از حل مشگل بوجود امده انسان قوی تر و با تجربه تر میشیم 

البته ننوشتی مشگلت چیه که در موردش پیشنهاد یا راه حل بگیری 

چند سال پیش با یکی از اقوام نزدیک با هدف ازدواج بهم نزدیکتر شدیم و با هم ارتباط مجازی و همچنین چند بار ملاقات داشتیم ولی با هم سازگار نبودیم اصلااااا و اون ارتباط از طرف من تموم شد ولی طرف مقابلم روز به روز از حالت تعادل بیشتر خارج شد و کم کم شروع کرد به تهدید کردن و بعد از مدتی جریان ارتباط رو به یکی از اعضای خانوادم گفت و کم کم بقیه اعضای خانواده هم متوجه شدن و شاید درک کنین که در این مواقع چه اتفاقی برای دختر میفته.....

و تا به امشب سه سال و چند ماهی گذشته و اون آدم هنوز داره به رفتاراش ادامه میده و به شدت نامردانه پیش میره و علاوه بر خودش خانوادش هم درمورد من حرفای بدی میزنن به بقیه 

سه سال و چند ماهه که مدام تهدید و تعقیب شدم از طرف اون آدم و اینم ذکر کنم که شرایط شکایت کردن رو ندارم

سلام دوست عزیز همه به نوعی مشکلات و چالش هایی تو زندگی دارن که وجودشان بد هم نیست و  باعث میشه ...

ذکر کردم مشکلاتم رو و از این متعجبم چرا این ماجرا تموم شدنی نیست!!!!!

و تا به امشب سه سال و چند ماهی گذشته و اون آدم هنوز داره به رفتاراش ادامه میده و به شدت نامردانه پیش ...

به نظرم کینه مونده رو دلش میخواد خودشو خالی کنه با این رفتارهای بچه گانه باید بهش بفهمونی برام مهم نیست به هرکی بگی. بی توجهی نسبت به رفتارش تا کم کم سردبشه دیگه این رفتاارو نکنه