2777
2789

سلام دوستان من از 16 سالگی وارد ارتباط با جنس مخالف شدم دوست پسر زیاد داشتم کلی اذیت شدم ولی بازم این کارو ترک نکردم و باهرپسری کات میکردم میرفتم با بعدی 4 سال از زندگیم اینجوری گذشت من تو این 4سال ن درس خوندم ن هیچ کاری کردم الان ک 20 سالمه بازم با یه آقایی دوست شدم و بازم وابسته شدم من درسم خیلی خوب بود ولی همه دوستام رفتم دانشگاه خوب رشته خوب ولی من عمرمو یک و نیم سال با یکی 7 ماه بایکی دو سال با یکی بودم و همه زمان و فکر و ذکرم اونا بوده کسی بوده مثل باشه و خوب شده باشه؟ به شدت وابسته ام به جنس مخالف نمیدونم باید چیکار کنم مشاوره هم رفتم ولی فایده نداشت من دوست دارم درس بخونم ولی نمیتونم این پسر آخری رو ول کنم تازه 2 هفتس دوست شدیم لطفا قضاوت نکنید به اندازه کافی داغونم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریشه در کودکیت داره

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

لالد اویزونشی میخاد کات کنه 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

ی دوست اینجوری داشتم از کلاس پنجم دوس پسر داش تاااا همین الان ولی فوق دیپلمش رو گرفت و بعد رفت تکنسین دارویی یاد گرفت الانم شاغله ینی هم دوس پسر بازی میکرد هم ب درس و شغلش رسید 

اما پر از مشکلات روحی و روانی هست بارها شکست خورده از تمام دوس پسراش شکست خورده و غیر از اون تو شهر کوچیکی بود و همه ب اسم بدی میشناسنش.

نمیدونم شهرت کوچیکه یا بزرگ اما الان این دوستم همه هم سن و سالاش ازدواج کردن ولی این هنوزم پی پسر بازی هرچند خودش با همه ب قصد ازدواج میره تو رابطه ولی خوب ک سک_س میکنن بعد چنوقت ولش میکنن با یکی دیگ ازدواج میکنن 

طفلی اکثر شکست هاشم با ازدواج طرف بوده از لحاظ روحی داغون میشه اما دست برنمیداره 

من فک میکنم ب یک کمبود محبت اساسی برمیگرده و اینک ادمیزاد از ی جایی ب بعد عاقل میشه دیگ سراغ این دوستیا نمیره.

ب نظرم با خودت دو دوتا چارتا کن هنوز اول جوونیت هس اگر هم دوس پسر بازی میکنی در کنارش رو هدف های خودت هم متمرکز باش دوست قشنگم❤️

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

ببین ترک کردن این کارو تغییر کردن سخته 

بخاطر یه سری هورمون لامصب که تو خون ترشح میشه 😅

مثل اعتیاد میمونه

شما حتما یه مشاور دیگه که کاربلد باشه امتحان کن 

مهم تر همه اینه که خودت دوس داری عوض بشی یا نه

ببین ترک کردن این کارو تغییر کردن سخته  بخاطر یه سری هورمون لامصب که تو خون ترشح میشه 😅 مثل ...

خودم واقعا دوست دارم ولی تا میام رو خودم کار کنم با یه پسر جدید آشنا میشم و درگیر رابطه و کلن زندگی خودمو فراموش میکنم 

ی دوست اینجوری داشتم از کلاس پنجم دوس پسر داش تاااا همین الان ولی فوق دیپلمش رو گرفت و بعد رفت تکنسی ...

منم بارها شکست خوردم الان حس میکنم 20 سالگی دیگه دیره واسه اینکه درس بخونم و شاغل بشم 

خودم واقعا دوست دارم ولی تا میام رو خودم کار کنم با یه پسر جدید آشنا میشم و درگیر رابطه و کلن زندگی ...

پلای پشت سرو خراب کن 

ببین از چه راهی اشنا میشی اونو از بین ببر که اگه خواستیم نشه.

منم بارها شکست خوردم الان حس میکنم 20 سالگی دیگه دیره واسه اینکه درس بخونم و شاغل بشم 

ن اصلا هم دیر نیست برو ی لاین ارایشگری یاد بگیر در کنارش درس بخون.۲۰ هنو اول راهی جلو ضرر رو هر وقت بگیری منفعته.ی تاپیک دیگ بزن عنوانش بنویس چجوری از دوس پسر بازی دست بکشم بزار بیان راهنماییت کنن واقعا دلم نمیخواد سرنوشت دوستم برای تو تکرار شه چون میدونم چنسال دیگ خیلی خیلی دلت ب حال خودت میسوزه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره