2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله‌ عبدالله نجس کارما بدیهاش درحقمو پس بده

بعدچندسال دوباره اومدم😍.بازالکی نترکونین دیگه سیمکارت ندارم.😀موافقم نیستی ریپلای نکن چون تهش دعواست😁البته اونیکه محترمانه ریپلای میکنه تاجه سره😍.دیگه اینکه اگه ازم خوشت نمیادحقداری چون احساسمون دوطرفست عضونشدم که توروراضی نگه دارم.نظروکمکی ازدستم بربیاد باجانودل انجام میدم میدونیدکه اینجاهمچیز مجازیه بجزدوستیامون😍😍😍😍

وجود داره شک نکن 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

روز به روز وساعت به ساعت کارما اتفاق میفته 

ولی ما متوجه نیستیم گاهی 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

اسی اگه تعریف کردن لایکم کن 

بوس

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
چیشد که اعتقاد داری ، میشه تعریف کنی 🙏

خیلی اتفاقا افتاده که بهش اعتقاد پیدا کردم 

بچه ک بودم با دختر خالم میگشتم من ۳سال ازش بزرگتر بودم 

یادمه هرکار زشتی میکرد خالم مینداخت گردن من🥲

دو سه بارم یه دعوای بزرگ برام درست کرد 

الان با گذشت ۵سال دخترش یه چیزی شده حتی نمیتونی تصور کنی هزار تا گوه کاری میکنه وضعش خیلی خرابه 

والان خالم مثه چی از اون رفتارش پشیمونه و غصه دخترشو میخوره 

یادمه بارم وقتی بچه بودم بابام تو جمع خیلی دعوام میکرد همه هم سواستفاده کرده بودن 

یکی از زنعمو هام خیلی ذوق میکرد خیلی گریه مو درمیورد 

مامانمم خیلی ناراحت میشد 

الان بچه خودش ۴سالشه و دقیقا عموم همون رفتارو باهاش میکنه من ذوق نمیکنم ولی همیشه میاد پیشم میگه بچم تو جمع همش ضایع میشه یاده خودم میوفتم