2777
2789
عنوان

اونایی لیزر انجام دادن لطفا بیاین

323 بازدید | 23 پست

سلام خانما

من ۸ جلسه لیزر انجام دادم جلسه اخرم دو هفته پیش بوده

اما انگار این جلسه ۸ نسبت به جلسهای قبل بدنم بیشتر موهاش در اومده پاهام ۵۰درصد ریزش بیکینی ۷۰درصد.دستام ک ۲۰ درصد ریزش انگار فرقی نکرده اما زیر بغل ۱۰۰درصد ریزش

بنظرتون چیکار کنم یعنی تو جلسهای شارژ فرقی هم میکنه ک کمتر شه

دستگاهشم الکساندرایت با طول موج الکس و دایوید و ....داره

برام یه صلوات بفرس.مرسی

مشكل هورموني نداري؟

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 

نگران نباش بالاخره ١٠٠درصد هم جواب نميده 

واسه بعضيا فرق ميكنه

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب باید ادامه بدی سس درصد زیاده بعضیا تا دوازده حلسع هم میرسه

واقعا...میری لیزر سروع کنی ک میگن ۶ جلسه اوکی دیگه تمومی..بعد ۸ جلسه الانم گفتن تا بعد عید خبر بده

برام یه صلوات بفرس.مرسی
شما انجام دادین..اگه انجام دادین چطور بوده

ببين بعضي جاها اصن نداره 

ولي خب مثلا واسه ي قسمتايي واقعا تغييري حس نكردم مثلا ي جاهايي از پام  خيلي كم جلسه ٦م

واقعا...میری لیزر سروع کنی ک میگن ۶ جلسه اوکی دیگه تمومی..بعد ۸ جلسه الانم گفتن تا بعد عید خبر بده

پرمو بودی عزیزم؟هرچی مو ضخیمتر باشه بهتر نتیجه میگیری

من موهام ضخیم بود ۸ جلسه رفتم الانم دو ساله تو شارژم خیلی راضی ام

پرمو بودی عزیزم؟هرچی مو ضخیمتر باشه بهتر نتیجه میگیری من موهام ضخیم بود ۸ جلسه رفتم الانم دو ساله ت ...

اره پر مو بودم اما خیلی موهام زخیم نبود معمولی...خوشبحالت..بعد جلسه ۸ دیگخ در نیومد موها...اخه من الان دوهفتس میگذره دستام پر شده و بدنم

برام یه صلوات بفرس.مرسی
ببين بعضي جاها اصن نداره  ولي خب مثلا واسه ي قسمتايي واقعا تغييري حس نكردم مثلا ي جاهايي از پا ...

دوستای خودم هستن بعد ۸ جلسه و هر ۳ ماه و ۶ ماه شارژ یکدونه مو تو بدنشون نیس

برام یه صلوات بفرس.مرسی

معمولا دستها خوب جواب نمیده . اپراتور من گفت وقتی برای شارژ اومدی، شیو نکن تا من ببینم کجاها رویش داره رو اونا کارکنم بعد اینجا شیو کن .

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭