2777
2789

رنگ فانتزی نذار

موهات رو خیلی خشک میکنن 

چون طول عمرشون هم کوتاهه و زود پاک میشن مجبوری مدام رنگساژ کنی و موهات آسیب میبینن و خیلی خشک میشن

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم

کلا من نمیپسندم این رنگ های هایلایتی رو 

این کاربری دست دو نفره :)       یک اکسوال / یک آرمی.   یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله.          دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی.     ENFP/INTJ.  یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.                
اسی جون محض اطلاعت این رنگا فانتزی هستند و ماندگاری چندانی ندارند معمولا با هر بار شستن هی کمرنگ میش ...

آره یکی دیگه هم بهم گفت ولی خب شوهرم ماین دوتا عکس رو انتخاب کرد میگه یا اینا یا قهوای تا حالا همش قهوای زدم میخوام تنوع بشه

چ شوهر باحالی😅 حالا من بنفش کرده بودم نوک موهامو پوستمم سفیده خیلی بهم میومد شوهرم میگف وااااای تور ...

شوهر منم همش میگه قهوای اینبار گفتم قهوای نمیزارم رفته این دوتا عکس رو پیدا کرده میگه یا قهوای یا یکی از اینا

منم اولی رو بیشتر پسند کردم تا دومی

اتفاقا امروز داشتم دنبال مدل مش سبز روی موی مشکی میگشتم

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
من موهام بیشتر قهوای هیت تا مشتی از یک وجب کمترن

اها پس ب نظرم رنگی بزن ک بهش بیاد

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
شوهر منم همش میگه قهوای اینبار گفتم قهوای نمیزارم رفته این دوتا عکس رو پیدا کرده میگه یا قهوای یا یک ...

ن بابا شوهر من فقط بلوند رو رنگ میدونه اون سری رفتم فندوقی گذاشتم میگ خیلی کمرنگه🤣🤣🤣🤣

به نظرم بهتره اول خودت رنگهای مورد علاقتو انتخاب کنی بعد به شوهرت بگی « به نظرت از بین اینا کدوم بی ...

انتخاب نمیکنه فقط میگه قهوای دیگه اونقدر غر زدم که رفته این دوتا رو پیدا کرده