2777
2789

بیاید ببینید روز هشتم هنوز تو گچه امروز نفسم یه سوراخ کامل بکی هم نصفه باز شده اما بویایی  ندارم هنوز داخل اسلیپ هست اون زردا هم پماده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ک اوجِ ورمشه نگران نباش من دو ماهه عمل کردم یه روز بینیم ورم میکنه سوراخاش بسته میشه مث خط ی روز ورمش بهتر میشه باز میشن 

خیلی زوده برای اینکه بخوای قضاوت کنی 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.

معلومه خوشگلیا😍😍

ایشالا دماغت هم اونی مبشه که میخوای الان هم درسته تازه عمل کردی ولی خوب به نظر میرسه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن