2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستان دوران ابتدایی چسب چوب رو با خلال دندون بر می داشت می زد به کار دستیش    

قبول ندارم لابد میخواسته کاردستیش تمیز کار بشه. 

یا سفره ی یه بار مصرف اگه فقط نون روش باشه، چن بار استفاده کنی، این خودش یه نوع احترام به طبیعته که اینهمه آشغال تولید نکنیم

مانتوی سال ۹۲ ک پسرشو حامله بوده و میپوشیده با اینکه خیلی کهنه و قدیمی و پاره پاره شده بود میپوشید ...

شاید اون مانتو رو دوس داشته. 

منم با اینکه یه عالمه کفش دارم. (فقط کفش زیاد دارم چون دوس دارم) ولی یه کفشیم رو  خیلی دوس داشتم تا وقتی پاره پوره شد استفاده کردم. وقتی میخواستم بندازم هم دلم نمیومد. 😂

شاید اون مانتو رو دوس داشته.  منم با اینکه یه عالمه کفش دارم. (فقط کفش زیاد دارم چون دوس دارم) ...

ن تو چیزای دیگه هم همینه😂

مثلا از ترس پول اب همیشه بو میده نمیره حمام

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه 

ن تو چیزای دیگه هم همینه😂 مثلا از ترس پول اب همیشه بو میده نمیره حمام

خو شاید بدحموم باشه. 

من یه خواهری دارم لامبورگینیش بره ته دره آخ نمیگه. خیلی دست و دلبازه واسه همه. ولی اصلا حموم نمیره. 😅

خو شاید بدحموم باشه.  من یه خواهری دارم لامبورگینیش بره ته دره آخ نمیگه. خیلی دست و دلبازه واس ...

عزیزم من میشناسمشون زنعمومه بهخاطر ترس پول ابشه

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه 

ما توو استانمون یه شهری هس خیلی خسیسن. 

مثلا پیرزنه خونه ی انچنانی داره، میره سبزی گندیده ها و تخم مرغ شکسته هارو با قیمت ارزونتر میخره. 

یا قدیما؛ وقتی گوجه رو مینداختن توو اب جوش پوستش جدا میشد، با پوستش هم جداگونه یه تلیتی درست میکردن. 

یا یه هم اتاقی داشتم علنا میگفت بذا دمپایی بقیه رو بپوشم دمپایی خودم نو بمونه، هر وقت میرف حموم دمپایی بقیه رو میبرد. یا ارزو داشت یه خوراکی بخره شاغل هم بود نمیخرید. 

اینا خسیسیه بنظرم.