2777
2789
عنوان

قلم چی

181 بازدید | 10 پست

کنکوری های تجربی من پردازش دوم افتادم امروز اونجور که میگن کم تراز داده این ازمون. درصدا و ترازتونو میگین؟

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین 17تا65تو چن شدی

الان تصحیح کردم زیست دوازدهم 53 یازدهم یکی 70 یک 50 فیزیک 12-67 یازدع 37 دهم 80 شیمی حدود 55 ریاضی هم 30 . 6 هزار میشم؟

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
من انسانیم ولی هروقت پردازش دوم میدم ترازم پایین میاد 

من همیشه حضوری بودم این ازمون شهرمون کلا غیر حضوری برگزار کرد