2777
2789
عنوان

خیلی وقته دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه

142 بازدید | 21 پست

شما چجوری خودتو خوشحال نگه میدارین؟

کار همسرم زندگیمو داغون کرده

شبا تا صبح درگیر

صبحا میخوابه

کارش برعکس زندگیمونه

از همسراتون بگید

چقد پایه خوشین؟

من ک دگ حوصله هیچی ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چی بگم 

در حال حاضر به خاطر اینکه همش خواب نباشم و حالم حا باسه قرصامو قطع کردم و بعد یه هفته الان حس مردن دارم .حس خفگی.منم نمیتونم شاد باشم .

مردا هم یه جور بدبختن اون بنده خدا هم چی بگه دیگه شب کاره ولی درکت میکنم جی میگی 

والا چی بگم  در حال حاضر به خاطر اینکه همش خواب نباشم و حالم حا باسه قرصامو قطع کردم و بعد یه ...

خیلی سخته همه مون اینجورییم

نه شب کار نیست

کارش دست خودشه

انقد دیر میجنبه تایمو از دس میده

باز همون فیلمو با هم میبینین خوبه ما هم اصلا بیرون نمیریم

خودت بشین فیلم ببین. من سلیقه شوهرم دوست ندارم تو فیلم. 

من شهر غریبم. اگر نزدیک مادرم بودم. یک ساعت میرفتم خونش می‌نشستم. 

خودمم تنهایی فیلم میبینم خوبه.

همسر من که بیکاره، تکونی به خودش نمیده تو شهر غریب پوسیدم گاهی حس میکنم فقط مرده متحرکم. هشت ماه پیش مامانمو ازدست دادم، شدم افسرده افسرده، دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭
خودت بشین فیلم ببین. من سلیقه شوهرم دوست ندارم تو فیلم.  من شهر غریبم. اگر نزدیک مادرم بودم. ی ...

دقیقا مثل منی

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭