2777
2789
عنوان

دارم با گریه می‌نویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 23 پست
حتمن با ناز میبری جلو دهنش اونم با ناز میگه نه 😑😑😑😑 بابا دهنشو وا کن بزور بریز تو دهنش 😂😂😂چ ...

دست و پاهاشو با شوهرم میگیریم سرشو میذارم لایه پاهام بخدا نمی‌دونم دیگه چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونی من چه کارها نمیکنم دست هاشو میگیرم سزشو میگیرم نمی‌خوره تف می‌کنه نمی‌دونم دیگه باید چیکار ک ...

چندسالشه ؟

دیگه آدمیزاد از گربه سخت تر نیست که ببینم من چجوری پس ب گربه شربت میدم 🤣🤣🤣

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
دست و پاهاشو با شوهرم میگیریم سرشو میذارم لایه پاهام بخدا نمی‌دونم دیگه چیکار کنم 

وقتی خورد سری آب بده بلش قورت بده ..

منم پسرم نمیخورد دهنشو محکم میگرفتم میدادم جیغ میزد 

سری آب میدادم توف نکنه ..حوصله ناز کشیدنشو نداشتم

ینی این از وقتی فهمید آمپول چیه 🤕پدر مارو در اورد

الان ۱۳سالشه اسم آمپول بیاد گریه میکنه 😐😐😐😐

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲
برای شربت هم جواب میده ؟؟ نکنه قرصش بی مزه باشه ؟؟

اره شربت و داخلش حل کن سعی کن عسل زیاد بریزی داخلش 

یه کار دیگم میتونی بکنی الکی یه ابمیوه بگیر جلوش نی و بکن داخل شرب پشت ابمیوه اولش که هورت میکشه دیگه نمیتونه برشون گرده که یهو قورت میده پایین

برای شربت هم جواب میده ؟؟ نکنه قرصش بی مزه باشه ؟؟

وای نه حجمش رو زیاد نکن

همون ۶ میل رو چند میل هم عسل بزن تو سرنگ یا قاشق 

حجمش زیاد شه نصفه نبمه میخوره بقیشو نمیخوره بدتره

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
بخدا نمیخوره من نمی‌دونم چیکار کنم دیگه 😭😭😭

منم دخترداییم  وقتی که همسن دختر شما بود همین بود

اصلا نمیخورد

بیچاره زنداییم هر ترفندیو میرفت جواب نمیداد(مثلا میبرد نزدیک دهنش نمیخورد گریه میکرد)

گفتم این چه کاریه بچه که بدتر میشه بزور بده اونم میگفت ن گناه داره😂یبار عین ادم خودم بزور دادم بهش دید یاد گرفت😂😂

دستشو شما بگیر به همسرتون بگین اون بزاره دهنش بعدم اب بدین و حواسشو پرت کنین

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه