مامانا دخترم هیچی دارو نمیخوره یک ونیم سالشه هر روشی بگین امتحان کردم آزیترومایسین تلخه با آبمیوه قاطی بشه نمیخوره
دکتر نوشته ۶ میل اگر ۶ میل رو در طول روز تو چند دفعه بهش بدم اشکالی داره؟؟ نمیدونم چیکار کنم دیگه
یک ماهه همه مون مربضیم و منم تو غربت و دست تنهام دخترمم هر روز و شب تب داره ازیترو بی مزه ندارن دارو خانه ها؟؟؟ همسرم رفته بود داروخانه گفت نداریم چیکار کنم آخه 😢😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونی من چه کارها نمیکنم دست هاشو میگیرم سزشو میگیرم نمیخوره تف میکنه نمیدونم دیگه باید چیکار ک ...
چندسالشه ؟
دیگه آدمیزاد از گربه سخت تر نیست که ببینم من چجوری پس ب گربه شربت میدم 🤣🤣🤣
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
برای شربت هم جواب میده ؟؟ نکنه قرصش بی مزه باشه ؟؟
وای نه حجمش رو زیاد نکن
همون ۶ میل رو چند میل هم عسل بزن تو سرنگ یا قاشق
حجمش زیاد شه نصفه نبمه میخوره بقیشو نمیخوره بدتره
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤