2777
2789
عنوان

دارم با گریه می‌نویسم

740 بازدید | 23 پست

مامانا دخترم هیچی دارو نمیخوره یک ونیم سالشه هر روشی بگین امتحان کردم آزیترومایسین تلخه با آبمیوه قاطی بشه نمیخوره 

دکتر نوشته ۶ میل اگر ۶ میل رو در طول روز تو چند دفعه بهش بدم اشکالی داره؟؟ نمی‌دونم چیکار کنم دیگه 

یک ماهه همه مون مربضیم و منم تو غربت و دست تنهام دخترمم هر روز و شب تب داره ازیترو بی مزه ندارن دارو خانه ها؟؟؟ همسرم رفته بود داروخانه گفت نداریم چیکار کنم آخه 😢😢

آزیترو زیاد تلخ نیس ک من میدم گربه هام میخورن

سفیکسیم و ازیترو رو از همه چب بهتر میخورن خودمم چند بار مزه کردم شیرین بود

با سرنگ بده ب زور 

چند سالشه؟

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

به دکتر بگو آمپول بنویسه براش 

یه بار میزنی و خلاص 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زیر پوست من دنیایی در جریان است❤ . برای سلامتی و سالم بغلم اومدن فندوقم لطفا دعا کنید🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾 برای اینکه این دفعه نا امید نشم یه صلوات مهمونم میکنی 😍😍😍

با عسل قاطی کن با آبمیوه بدتر تلخ میشه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
تو شربت میریزم مزه شربت رو تلخ می‌کنه 

اون ک بدتر سخت میشه خوردنش حجمش زیاده نمبتونه بخوره

با سرنگ از کنار دهنش آروم بریز انتهای زبون

از روبرو ندی بپره تو حلقش 

جدی میگی ؟؟ میرم امتحان کنم 

با عسل باز بهتره

اون ک بدتر سخت میشه خوردنش حجمش زیاده نمبتونه بخوره با سرنگ از کنار دهنش آروم بریز انتهای زبون از ...

نمیدونی من چه کارها نمیکنم دست هاشو میگیرم سزشو میگیرم نمی‌خوره تف می‌کنه نمی‌دونم دیگه باید چیکار کنم

من از یه دکتری شنیدم با ابمیوه دادن دارو خیلی خوب نیست و  خطرناکه!

بعد امپولم نگیر زیر پنج سال چون بدنشون هنوز قوی نیست واسه کلیه ضرر داره

بزور بده

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه