2777
2789

مجرد بودم رفتیم خونه عمم.موقع رفتن میخواست عیدی بده من دستشو گرفته بودم با مقاومت فراوان که نههه نمیخوادد مرسی لازم نیست.اخرش گفت واسه باباته جورابه😶

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

۱. بچه بودم خونه ی پدربزرگم بودم کمکشون میکردم کلی مهمون داشتن یکی گفت ۱ لیوان اب میاری منم ۱ لیوان برداشتم و بردم اصلا توی لیوانه هم چک نکردم یهو بنده خدا صدای بابابزرگم زد گفت دندون مصنوعی داخله لیوانه من مرده بودم از خنده مامان بزرگم انقد زد تو صورتش دیگه از اون به بعد توقعی از من نداشتن🤣

۲.همیشه واسه روبوسی میمونم ۲ تا بوس کنم یا ۳ تا

۳. پارسال مهمون داشتم بچه خواهرم خونمون بود شوهرم بهش گفت مهمونا که رفتن میریم بیرون شام پیتزا میخوریم فقط قول بده اذیت نکنی و آروم بشینی دختر خواهرمم قول داد و تمام مدت آروم نشسته بود 😁آجیل و میوه و شیرینی هاشونو خوردن و نشسته بودن مهمونا یهو بچه خواهرم گفت میوه هاتونم بخورین لطفا همه گفتن وای چه دختر با ادبی و .... میوه هارو خوردن یهو دختر خواهرم به شوهرم گفت دایی پاشو لباسات و بپوش میوه هاشونم خوردن الان میرن دیگه 🤣من سریع شاکتش کردم باز نشست یکم گذشت گفت همه چی خوردین برین دیگه ما کار داریم خب چرا انقد میشینید بعدم رفت به همه شون دست داد و خداحافظی کرد 🤣🤣آبرومون رفت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشق بچه خواهرتم 😂😂😂💔

خیلی رک حرفش و میزنه 😂😂بیچاره آبرو واسه خواهرم نذاشته

میریم خونشون بهم میگه پاشو کمک مامانم بده نشین بیچاره خیلی کار کرده 🤣

۱ بارم زنگ زدم به خواهرم هستی یه ۵ دقیقه دیگه بیام خونتون گفت آره رفتم داخل گفت خاله قبلش بگو داری میای خونمون به هم ریخته بود مامانم خیلی بدو بدو کرد و مرتب کرد 🤣گفتم خب تو کمکش میدادی میگه من بچم نمیتونم تو وایسا کمک خواهرت کن