2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد از سنو ان تی

325 بازدید | 19 پست

سلام به همه 

من روز سه شنبه رفتم سنو ان تی دکتر سنو چند بار با دستگاه سنو که روی شکم میکشید ضربه زد به شکمم که یعنی بچه بیدار بشه خیلی هم درد داشت منم چیزی نگفتم 

بعد که اومدم بیرون یهو دیدم خون هست ولی کم بود توجه نکردم گذشت تا عصرش که دیگه بازم حالت خونابه بود الان هم چندین روزه لکه بینی دارم 

کسی از دوستان همچین تجربه ای داشته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر نرفتی؟ 

بچه ها رفتم همون روز دکتر بچه رو چک کرد و گفت اوکیه تکون میخوره و قلبش هم اوکیه ۴ تا آمپول پروژسترون داد که الان سه شبه دارم میزنم ولی خب هنوز هست لکه بینی

چه بی فکر بوده

من رفته بودم سونو صدای دکتره می اومد به نفر قبل من گفت بچه ت زاویه ش بده نمیتونم پشت گردنشو ببینم فردا اول وقت بیا ویزیت مجدد هم نده شیرینی جات بخور تا بیدار باشه

واسه تو ضربه زد میگفتی بهش درد داری

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه