2777
2789
عنوان

با چه کش موهایی موهاتونو سفت و بالا میبندین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 33 پست

من یدونه کش پارچه ای محکم دارم اینجوریه.یکم باید پهن باشه .موقع خرید هم تست کن که شل و ول نباشه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکم موهام پره بالا هم ببندم باز میاد پایین

طبیعیه سنگین میشه میفتع 

خیلی محکم بکش بالا و ببند

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

کش موهای ساده ی مشکی هست خوبه ولی هیچی کش جوراب پارازیان نمیشه از زیر با اون ببند روشم یه کش خوشگل😁

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
ناموسا😐

اره خدایی انقدر خوبه که حد نداره

هر کشی که بگی استفاده کردم گرون ارزون.فرقی نداره حتی از کش پول هم استفاده کردم ولی هیچی جوراب نمیشه یک بار استفاده کن یک عمر دعام میکنی

کش موهای ساده ی مشکی هست خوبه ولی هیچی کش جوراب پارازیان نمیشه از زیر با اون ببند روشم یه کش خوشگل😁

اخ گفتی اخ گفتی یک حالی میده موهاتو قشنگ جمع میکنه ک نگو

من الان چند ساله استفاده میکنم عالیه

این مدل خوبه؟

فقط کش جوراب زنونه و دیگر هیچ

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
اخ گفتی اخ گفتی یک حالی میده موهاتو قشنگ جمع میکنه ک نگو من الان چند ساله استفاده میکنم عالیه

منم موهام حجمش زیاده فقط این روش جوابه براش