2777
2789
عنوان

گفت این چ سگیه هی زنگ میزنه 💔💔💔

726 بازدید | 56 پست

بچه ها دیروز نامزد من داشت فیلم میدید من ک نمیدونستم داره فیلم میبینه تو گوشی با مامانش بعد من فقط ی بار زنگ زدم اشغال کرد قبلش هم دوبار دوستش بهش زنگ زده اشغال کرده بعد امروز صبح بهم زنگ زده میگه تو وقتی زنگ زدی من سریع قطع کردم چون با مامانم داشتیم فیلم می‌دیدیم بعد مامانم وسط فیلم اعصابش خورد شد گفته این جه سگیه هی زنگ میزنه!! با خنده و شوخی گفت مامانم گفته بعد گفت بلانسبت منم سرد شدم و از صبح بهم پیام ندادم چیکار کن دارم دیوونه میشم اینم بگم مامانش نفهمیده ک منم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزدت عقل نداره ک اومده بهت گفته

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

هردوتون بچه اون زرتی کف دستت گذاشته توام چوصی میای وقتی حتی مادره نمیدونسته تویی شاید میدونست نمیگف

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

لازم نیست انقدر نشخوار فکری کنی

خودت همه چیو گفتی مادره نمیدونست تویی

پسره هم گفت بلانسبت

حق داری ح بدی داشته باشی یکم ولی ولش کن دیگه خودتو اذیت نکن و زیاد پیگیر نباش

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

الکی عذاب میدی خودت ها 

بابا قبلش دوستش زنگ زده بوده دیگ

نامزدتم چ بی عقلی کرده اومده گذاسته کف دست تو

من محصل طب سنتی هستم به نیت ظهور امام زمان سوال های طبی رو پاسخ میدم خوشحال میشم کمکت کنم 💜🍃