بچه ها دیروز نامزد من داشت فیلم میدید من ک نمیدونستم داره فیلم میبینه تو گوشی با مامانش بعد من فقط ی بار زنگ زدم اشغال کرد قبلش هم دوبار دوستش بهش زنگ زده اشغال کرده بعد امروز صبح بهم زنگ زده میگه تو وقتی زنگ زدی من سریع قطع کردم چون با مامانم داشتیم فیلم میدیدیم بعد مامانم وسط فیلم اعصابش خورد شد گفته این جه سگیه هی زنگ میزنه!! با خنده و شوخی گفت مامانم گفته بعد گفت بلانسبت منم سرد شدم و از صبح بهم پیام ندادم چیکار کن دارم دیوونه میشم اینم بگم مامانش نفهمیده ک منم
کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیدهرو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی
حق داری ح بدی داشته باشی یکم ولی ولش کن دیگه خودتو اذیت نکن و زیاد پیگیر نباش
باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمههای راه رها شد و به سیاهچالهی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /