2777
2789
عزیزم پدر منم همینجوریه از اول بعد که لج طرفو درمیاره خودشو مظلوم میکنه دل آدم براش کباب میشه😂😁یکی ...

عمم بود رفت باهاش حرف زد گف تا میلاد نیاد بگه بخشید کاری بهشون ندارم عروسی هم نمیرم نمی زارمم کسی بره 

عمم بود رفت باهاش حرف زد گف تا میلاد نیاد بگه بخشید کاری بهشون ندارم عروسی هم نمیرم نمی زارمم کسی بر ...

دوستای خود پدرت چی؟خب حالا یه جوری به شوهرت بگو ایندفعه رو آشتی کن جلو فامیل ابرومون نره عروسی که تموم شد رفت وامدتو قطع کن.تو زنشی قلقشوباید بلد باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای خود پدرت چی؟خب حالا یه جوری به شوهرت بگو ایندفعه رو آشتی کن جلو فامیل ابرومون نره عروسی که تم ...

خیلیییی لج بازی می کنه میگه چون به تو توهین کرده قبول نمی کنم میگه من میدونم بازم اگه رف و آمد کنیم قرار همینجوری هی ناراحتت کنه منم دوست ندارم

خیلیییی لج بازی می کنه میگه چون به تو توهین کرده قبول نمی کنم میگه من میدونم بازم اگه رف و آمد کنیم ...

بگو من خودم رفتاراپدرمو میشناسم ناراحت نمیشم اینو نزار بهونه کنه مامانش می‌دونه این موضوع رو اگه می‌دونه باهاش صحبت کن که اون به شوهرت بگه.

بعد ازدواج الآنم ازدواج کردیم تموم شده اصلا اینجوری نیست سر این مسأله خیلی لج می کنه

هیچ فرقی با مردانداره .همشون یه اخلاق و دارن فکرکن دوطرفه بحثم دوتا مرد غد باشن یه چشه آدم اشکه یه چشم خون تا آشتی کنن

😁من که ده ساله بحث داریم اقا بهش  برخورده میگه هیچکی به من نگه بالا چشت ابروهه .از اون طرف بال ...

من بابام اخلاقش با من تند اصلا کاری به میلاد نداره میلادی میگه چرا هر دفعه تو باید ناراحت شی این دفعه دیگه نمی زارم🥲

اقا میلاد شما باید بدونه باباته خودت بیشتر می‌دونی باید چکار کنی.بهونه میاره

دارم دیونه میشم دیشب رفتم رو مبل بخابم اومد پیشم🤦🏻‍♀️گف هرجا بری منم میام