2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولشون کن خودت برو بیا با مامانت اینا این مرداالانی  ادبن بی حرمتی میکنن به خونواده دلت میشکنه

نمیزاره من برم پیش بابام با مادرم و خواهرم مشکلی ندارع ولی بابام نمی زاره ۳ ماه دیگه عروسی بابامم لج کرده گفته نمیام داغونممم

این بده اخلاقش از بد بدتره .عقدین؟

بله عقدیم باهم زندگی می کنیم ولی کسی نمی دونه من پدرم اخلاقش خیلی تنده سری قبل اومدن خونم به من غر زد و توهین کرد شوهرمم باهاش دعوا کرد سر همین دعواشون شده

من پدرم از همون اول همینجوری بد اخلاق بود الان انقد استرس دارم و حالم بده همش نگرانم برا عروسیم

عزیزم پدر منم همینجوریه از اول بعد که لج طرفو درمیاره خودشو مظلوم میکنه دل آدم براش کباب میشه😂😁یکی که پدرت رو حرفاش حرف نمیزنه بفرست باهاش حرف بزنه راضی شد ه  بیاد .