من یه خاستگار دارم که ۳ ماه باهم در ارتباط بودیم و شخصیتشو شناختم پسر مستقلیه و باهوش و درس خون ،استاد دانشگاه هست در المان ،خانواده من سطح مالی عالی دارن ولی خانواده اون سطح مالیشون خیلی ضعیفه خیلی .ادمای مهربون و بی ازاری هستن ،خودش از ۲۲سالگی رفت اونجا و یه زندگی خوب برا خودش ساخت ازین ور هم برا پدر مادرش خونه خریده پدرم کاملا مخالف این ازدواجه و میگه خانوادشون اصلا در حد ما نیستن و در این موردم حق داره .میگه تصمیمت اشتباهه .من نمیدونم چی درسته چی غلط .طرفم اخلاقش عالیه،شخصیت پخته ای داره ،اصلا دعوا نمیکنه و حرفامونم اصلا به پدر مادرش نمیگه شما بودید نظرتون راجع به چنین پسری چی بود ازدواج باهاش اشتباهه؟
پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من میگم دختر نباید با خانوادش مخالف باشه اگر یه روزی یه اتفاقی خدای نکرده واسه زندگیش افتاد یه پشت پناهی داشته باشه.اگر راصی بشه بابام زنش میشدم نشه نه.
چرا بخاطر پول روی دل آدما قیمت میذارید؟ببخشید ولی پدرتون کمی در دوران ۱۲۰۰ سال پیش دارن زندگی میکنن مهم پسره هست و اخلاق خانوادش الان پدرشوهرکی کمک مالی برای ازدواج میکنه شما باشی دومیش