2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا کمکم کنید

709 بازدید | 78 پست

من یه خاستگار دارم که ۳ ماه باهم در ارتباط بودیم و شخصیتشو شناختم پسر مستقلیه و باهوش و درس خون ،استاد دانشگاه هست در المان ،خانواده من سطح مالی عالی دارن ولی خانواده اون سطح مالیشون خیلی ضعیفه خیلی .ادمای مهربون و بی ازاری هستن ،خودش از ۲۲سالگی رفت اونجا و یه زندگی خوب برا خودش ساخت ازین ور هم برا پدر مادرش خونه خریده پدرم کاملا مخالف این ازدواجه و میگه خانوادشون اصلا در حد ما نیستن و در این موردم حق داره .میگه تصمیمت اشتباهه .من نمیدونم چی درسته چی غلط .طرفم اخلاقش عالیه،شخصیت پخته ای داره ،اصلا دعوا نمیکنه و حرفامونم اصلا به پدر مادرش نمیگه شما بودید نظرتون راجع به چنین پسری چی بود ازدواج باهاش اشتباهه؟

مهم خودتونید

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر قصد دارین برین آلمان ک مشکلی نیست ولی ببینید همونقدر ک این آقا روشن فکرن خانوادشون هم همینجور هستن یا ن 

نینی سایت های عزیزم یه صلوات برا برآورده شدن چیزی که میخام بفرستین 🤗

چرا بخاطر پول روی دل آدما قیمت میذارید؟ببخشید ولی پدرتون کمی در دوران ۱۲۰۰ سال پیش دارن زندگی میکنن مهم پسره هست و اخلاق خانوادش الان پدرشوهرکی کمک مالی برای ازدواج میکنه شما باشی دومیش