2777
2789
عنوان

پزشک قانونی تمکین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 76 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تا میتونی مدرک جمع کن ازش  پزشک قانونی هم برو  فیلم بگیر از خودت تو خونه روز و تاریخ ...

اخه کارت ملیم پیشم نیس که برم کلانتری

نامه بدن پزشک قانونی

نمیخوام مامانمو نگران کنم

وبی دوس دارم برم پزشک قانونی

ران پام هس نمیتونم فیلم بگیرم...از پام

چی بگم.

اخه کارت ملیم پیشم نیس که برم کلانتری نامه بدن پزشک قانونی نمیخوام مامانمو نگران کنم وبی دوس دارم ...

کارت ملیت همیشه دست خودت باشه یجا قایمش کن تو سوتینت

حالا دفعه دیگ برو

کارت ملیت همیشه دست خودت باشه یجا قایمش کن تو سوتینت حالا دفعه دیگ برو

به. وکیلم گفتم گف چون  اون خراشیدگی داره بفهمه میره شکایت تو باید۶میلیون بدی

اون ۶۰۰هزار

گفتم پس نمیرم

بعد زنگ زدم گفتم خب شکایت نکنم

فقط کلانتری و پزشک قانونی بعدش بایگانی شه گف اینم میشه

خدایا یه جسارت بده برم کلانتری

اره وکیلم گف مگر اینکه  برم کلانتری و پزشگ قانونی بایگانه شه بعدا استفاده کنم

درسته ولی همسرت نباید بفهمه پزشک قانونی رفتی چون اونموقع اونم میره و براتون دردسر میشه 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

نکنه خودش جلوتر از من بره پزشک قانونی؟ منم نرم... حقوق اینا خونده

اگه حقوق خونده که همه اینارو. حفظه

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

ازصحبت. و‌زندگی گذشته... خیلی  وقته گذشته.... اون زندگی نمیخواد

ببین عزیزم فقط اینو بهت بگم بمون خونه و شوهررو آدمش کن با محبت و همچنین طوری رفتار کن و بخودت ارزش قائل شو که ناخودآگاه بره تو الویتش  ببین من خودمم تمومه این چیزایی که میگیو با پوست و استخونم تجربش کردم شاید بدتر از تو ولی پیگیرش شدم دیدم تو قانون هیچ جایی برای ما زنا نیس اگه بخواییم طلاق بگیریم نه تنها قانون بلکه جامعه هم قبول نمیکنه عزیزم من پارسال جوری دعوا کردن خونواده هامون که به چاقو کشی رسید و پزشک قانونیو  و اینا و ببین تهش هیچی بود مادرمو و پدرمم پشتم بودن ولی باز خودمم میکشم احساس مهمون بودن بهم دس میداد حس اضافی بودن با یه بچه دوساله  ببین فقط بشین خیلی محکم تو خونت

و نم نم با شوهرت راه بیا نه که از خودت بگذریم نه اتفاقا باید ماخانوما خودمونو الویت بزاریم  بخدا شوهره ببینه همچین زنی داره و دست نیافتنی جذاب میشی  واسش دست نیافتنی باش

ببین من همه راه هارو رفتم دعا نویسی و مشاوره و همه اینا اینارو دارم بهت میگم فقط خودتو خیلی محکم و نترس نشون بده راهو ببند براش از هرجهتی فقط وقتی میتونی که اعتماد بنفستو ببری بالا درآمد داشته باشی هرکی هرچی گفت به یه ورتم نگیری بزار هرچی دوس داره بگه بخدا ببینه نقطه ضعف نیس بیخیالش میشه این مردا فقط میخوان نقطه ضعف گیر بیارن باهمون  اذیت کنن 

زنگ بزن ۱۱۰ شرایط تمکین بگو خودشون مامور میفرستن دم در گزارش میگیره بعدا تو دادگاه میتونی استفاده کن ...

ببین ته این راه ها بی نتیجگه  آخرش همون وکیل برمیگرده میگه با سلام و صلوات برگرد خونت 

ببین ته این راه ها بی نتیجگه  آخرش همون وکیل برمیگرده میگه با سلام و صلوات برگرد خونت

مدرکاتو جمع کن تا مدرک دستت لاشه و با اعتماد بنفس و پشت پر زندگی کن حتی با دعا نویسی