2777
2789

منم ثبت نام کردم کارت خریدم داشتم درس میخوندم جدی جدی عزممو جزم کردم کلی به اون روز فکر کرده بودم یکی دوروز بعد ثبت نام یه پیام اومد برام که این محل رشته یا تحصیلات شما رو نمی‌خوان. آخه تو دفترچه زده بود الهیات همه گرایش ها حتی گرایش منم بود ولی من نمیدونستم باز باید برم تو اون قسمت کد رشته تحصیلی مرتبط با شغل محل اسم رشته مو بزنم محلایی که رشته منو میخوان بیاره. آخه براشون چه فرقی میکنه ‌که اینجا نخوان رشته منو به جا دیگه بخوان ته همش آموزگاریه دیگه. یعنی هیچ راهی نداره؟ به نظرتون میشه از شماره سریال واسه دبیری استفاده کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=278822840]سلام برا منم ی پیام اومد رفتم اصلاح کردم باز ی پیام دیگه اومدم نرفتم بررسی کنم میشه پیاماشو بزاری[/QUOTEداوطلب گرامی آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش لازم است با مراجعه به سامانه ثبت نام نسبت به ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود و تطبیق کد شغل محل انتخابی با ضوابط مدرک تحصیلی  مندرج در دفترچه ی آزمون اقدام نمایید.  بدیهی است در صورت عدم مراجعه عواقب این موضوع بر عهده داوطلب می باشد.

برای من فقط ی پیام اومده

داوطلب گرامی آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش

با توجه به اصلاحات اعلام شده از سوی آموزش و پرورش (اصلاح شغل محل و شغل محل جدید ) لازم است به اطلاعیه منتشر شده در تاریخ 16 اسفند در سایت سازمان سنجش را ملاحظه و در صورت تمایل نسبت به ویرایش اطلاعات خود اقدام نمایید