2777
2789

گربه هام جفتشون حمایتی هستن.

یکیشون سرپرست معتاد داشته،میزدتش

حالا خواهر بزرگ بزرگهوی من گیر داده که این گربه افسردگی داره،تو بهش نمیتونی نشاط بدی،ردش کن بره یه خونه ی دیگه

بار سومشه خیلی جدی دخالت میکنه،درحد ساعت ها سخنرانی!منم احترام نگه میدارم چون سنشون بالاست

عاشق گربه امم،میخوام بهش کمک کنم

هرکسی تجربه داره بیاد بگه براش چه کنم که سرحال بشه

واقعی بودن شجاعت میخواد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رهاش کن توی طبیعت بابا، گربه اگه جاش توی خونه و رختخواب و مبل بود که خدا بهش عقل ادمیزاد میداد ، بذا ...

خوبه همه طرز فکر شما رو نداشته باشن 

وقتی یک حیوون از همون اولی توسط انسان دستی بشه و وابسته. دیگه نمیتونه از پس زندگیش تو محیط بیرون بر بیاد مخصوصا حیون ازار ها که تعدادشون هم کم نیست 

رهاش کن توی طبیعت بابا، گربه اگه جاش توی خونه و رختخواب و مبل بود که خدا بهش عقل ادمیزاد میداد ، بذا ...

کاش میشد،از اینا بوده که تا مادربزرگش تو خونه های بالاشهری دنیا اومدن،رسما فیس وافاده ی ادمیزاد داره بچه 

ولی از چندماهگی دادنش دست یه پسری،زندگیش مرتب بوده طرف ولی ،گل میکشیده،اینو میزده

دوباره تو دوسالگی پس گرفتن،دادن به من

بیرون بره درجا گربه های بیرون لت وپارش میکنن

وگرنه جاش بصورت منطقی طبیعته

واقعی بودن شجاعت میخواد
خوبه همه طرز فکر شما رو نداشته باشن  وقتی یک حیوون از همون اولی توسط انسان دستی بشه و وابسته. ...

عزیزم مشکل از ماها هم هست دیگه ! چکار حیوانات داریم ، به بهانه های مختلف میخوایم بهشون مثلا خوبی کنیم! آزار میبینن تو محیط غیر محیط اصلی خودشون، تهش میخوایم غذابدیم بهشون باشه غذابذاریم براش، نباید برداریم بیاریمشون خونه که! خوب این خودش ازاره! 

چند وقته داریش؟  شاید بخاطر خاطرات صاحب  گذشتش  هنوز افسرده هست  اگر تازه اومد ...

الان چهارماهه بامنه

خونه امو براش خلوت کردم بتونه بدوه،جهازش کامله،غذاش و ویتامیناش سرجاشه

فقط منزویه،میترسه،دستت بیاد بالا نازش کنی فکر میکنه قراره بزنیش فرار میکنه

خیلی مظلومه

بعد وقتی صبح بیدار شی یکی بهت تلفن کنه بگه گربه اتو بده به یه خانواده دیگه،خیلی ظلمه بخدا

دلم میخواد یجوری نگهداریش کنم بدرخشه

واقعی بودن شجاعت میخواد
وا خواهرت دکترای روانشناسی گربه داره؟

زن خوش قلبیه ها،دوسش دارم

فقط از وقتی ۶۰ سالگی رو رد کرده در مورد همه چیز نظر میده

یعنی همممممه چیز😅

رسما مامان دومم شده

واقعی بودن شجاعت میخواد