2777
2789
عنوان

زنی که بی اجازه ی شوهر .....

| مشاهده متن کامل بحث + 25173 بازدید | 485 پست
ایکاش نمیگفت و من نمی فهمیدم البته به قصد اینکه من برونم نگفت لابلای حرفاش متوجه شدم رفته سونو

اگر میخای زندگی خوبی داشته باشی اینجا نگو چون بدترش میکنن شما همسرتون دکتر هستن و این چیزا براشون مهم نیست شاید ما از دید خودمون بد ببینیم اما برا خود دکتری مهم نیست و بهش فکر نمیکنن ک اینجوری شما میگی هر روز چشم تو چشم میشن و یادشون میاد نیست 

نینی سایت های عزیزم یه صلوات برا برآورده شدن چیزی که میخام بفرستین 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من از منظر اخلاقی درست نبود پیش همکار مرد بره ولی قانونی مشکل نیست ولی اگه حتی سونو واژینال هم انجام داده باشن حتی اگر مریض خواهر و مادرتم باشن یه خانم دستیار یا پرستار هست پیش اون دکتر مرد که همه‌ی کارها و اون خانم انجام میدن و دکتر سرش به مانیتوره 

اصلا در حد این نیستیم که بیایم بگیم الان شما چیکار کن این کار اصلا درست نیست  فقط این که ...

ایکاش باردار بود من میگفتم حتما ضرورت داشته و هیچ نیتی هم نداشته 

مراقب افکارت باش که گفتارت می شود
مراقب گفتارت باش که رفتارت می شود
مراقب رفتارت باش که عادتت می شود
مراقب عادتت باش که شخصیتت می شود
مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود....

اينكه نگفته خودشم ميدونسته ي چيزي هست ك ميتونه برا رابطه مشكل ساز بشه

حالا ب هر دليلي

كسي تو زندگي مشترك نبايد كاري رو انجام بده ك ممكنه مشكل ساز بشه تو رابطه حالا چ اين موضوع چ هر چيز ديگه اي

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
فکر می کنم شما درباره سونوگرافی اطلاع کافی ندارید. برای بررسی رحم هم از سونوگرافی شکمی استفاده می ش ...

دقیقاً همون واژینال هم که با لباس زیر هست و یه پارچه میندازن رو پاها البته اینجا اینجوری طرف لخت مادرزاد که نمیشه 

اً
بیت زن و شوهر فتنه ننداز

فتنه چیه

باید بفهمه  دروغ میگه  یا نه...

شما چقدر  مرد ستیزی

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم
اینها هر دو تاشون همکارن  و دو سال قرار کنار هم باشن

به زنت شک داری؟!

به این چیزا نیست

ذات باید درست باشه

یعنی اگه میرفت پیش یه. دکتر مرد دیگه مشکلی نبود؟!

دکتره 

کارشه

این چیزام براش جذابیت نداره دیگه

با این فکرا فقط خودتو اذیت میکنی و به خانومت میگی بهش اعتماد نداری 

با ابله بحث نمیکنم

اینکه یه مرد نمی‌خواسته خصوصی ترین جای زنشو همکارش که هر روز چشم تد چشمن ببینه خیلی چیز عجیبیه براتون؟ 

حالا همون اونایی ک خیییلی روشن فکر شدن مدافع بدن خانما اگ این اتفاق برعکس بود میگقتن شوهرمون خیانت کرده وو پدرشو در میاوردن 😒

من نمیتونم واقعا این اقا و خانمشونو قضاوت کنم ولی شماهم دبگ اینقد نمیخاد لارج باشین   

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
اگر میخای زندگی خوبی داشته باشی اینجا نگو چون بدترش میکنن شما همسرتون دکتر هستن و این چیزا براشون مه ...

خانم بد همیشه بد فرقی به دکتر بودن و نبودن نداره ...فساد در قشر پزشکا خیلی بیشتر از بقیه اقشار من این رو دارم با چشم خودم می بینم 

مراقب افکارت باش که گفتارت می شود
مراقب گفتارت باش که رفتارت می شود
مراقب رفتارت باش که عادتت می شود
مراقب عادتت باش که شخصیتت می شود
مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود....
ایکاش باردار بود من میگفتم حتما ضرورت داشته و هیچ نیتی هم نداشته 

سونو واژینال برای بارداری نه در حین بارداری 

برادرم 

شاید تصمیم به بچه دار شدن دارین و این سونو نیاز بوده انجام بشه