2777
2789
آره میگم میگه پشیمونم غلط کردم از وقتی حق طلاقو دادم قسم امام حسینو خوردم کاری نکردم

نمیدونم حالا ایشالا که همینطور باش این مردا ادمای مرموزی هستن بازم فریب حرفاش نخور احساس میکنم بازم کارشون و تکرار میکنن ولی لطفا زود عروسی نکن و بازم بهش یه فرصت بده و زیر نظرش داشته باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نمی‌فهمم قبل نظرات بقیه یکم بهش اعتماد داشتم الان صبح پاشدم نظراتو دیدم خیلی میترسم

گلم من 18 ساله متاهلم خودش عمریه درست؟ اگر بخوای زندگیت و برحسب حرفای این سایت ونظراش بچرخونی باختی واقعا باختی. اینجا متاسفانه به شدت جو مسمومی داره مخصوصا علیه مردا. من خودم اوایل که میاومدم تو سایت، خواننده خاموش بودم. بعد مدتی به شدت بدبین شده بودم زندگیم تلخ شده بود، تا با کسی مشورت کردم که به اینجا وفضای مجازی آشنایی زیادی داشت. از اونروز فقط میام میخونم وسعی میکنم اصلا حرفا و چیزهای اینجا روم تاثیر نزاره. گفتم بیشتر کسانی نظر میدن یا ازدواج نکردن یا فکر و عمل شون و زبونشون یکی نیس. فقط مشاوره فقط

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷
گلم من 18 ساله متاهلم خودش عمریه درست؟ اگر بخوای زندگیت و برحسب حرفای این سایت ونظراش بچرخونی باختی ...

چشم عزیزم حتما میرم بازم پیش مشاور .... قبلا دوبار با مشاور صحبت کردم هم همسرم مشاور ب همسرم گفت حق طلاقو بده اونم فرداش رفت و انجام داد

چشم عزیزم حتما میرم بازم پیش مشاور .... قبلا دوبار با مشاور صحبت کردم هم همسرم مشاور ب همسرم گفت حق ...

افرین خیلی خوبه چون اونم حرف مشاور گوش میده پس قرارشد بری مشاور و فکر وذهنت از حرفای اینجا پاک کنی والا دور از جونت از فکز روانی میشی انشالله که دلهره ات بیجاس و خدا دلت شاد میکنه

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷
الان داره گریه میکنه میگه آدم شدم اون رابطه های حضوری قبل ازدواج با من بوده ولی چت بوده ک از وقتی حق ...

عزیزم بهش فرصت بده دوست داره که داره گریه میکنه ازدستت نده عقدتوکه یکم ادامه بده ببین چطورمیشه ولی هرکه باشه اشتباه میکنه هیچ کس صدرصدکامل نیست ولی بزارعقدت یکم بیشتربشه بهشم فرصت بده تا ببینم چطورمیشه پشیمون که داره گریه میکنه چون دوست داره

عزیزم منم دقیقا شوهرم چندبار بهم خیانت کرده...تا پای طلتق هم رفتم ولی بخشیدمش که ای نمی بخشیدم!

برو طلاقتو بگیر عزیزم...

این زندگی دیگه فایده نداره ....

من دیگه به گوشی شوهرم دست نمیزنم و بهش گفتم هر غلطی دلت میخواد بکن فقط منو کار نداشته باش...

من که بیخیال شدم و اصلا هم نمیخوام بچه دار شم...فقط به خاطر ابروی پدرم و حرف های پدرمه که دارم باهاش زندگی میکنم!

برو طلاقتو بگیر اشتباه منو نکن

خب من باید چیکار کنم؟؟؟راهنمایی میخوام

عزیزم کسی ک خیانت کنه اگه واقعا پشیمون باشه حتما باید بهش فرصت داد اینجوری نیست کسی ک  حتما تا اخر عمرش ادامه میده گفتم فقط ب شرط اینکه واقعا ادامه نده بالاخره انسان جایز الخطاست وای بازم اگه تونستی باهم برید مشاوره شاید مشگلی داره 

همیشه با یاد خدا وتوکل ب بزرگیش و  اندیشه درست همه مشگلات حل خواهد شد.امین