2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان داره گریه میکنه میگه آدم شدم اون رابطه های حضوری قبل ازدواج با من بوده ولی چت بوده ک از وقتی حق ...

جدا بشی فکر کردی مردهای دیگه خوبن همه مردها خیانتکارن هزاران بار دیدم که میگم حتی او اخوندها 

جدا بشی فکر کردی مردهای دیگه خوبن همه مردها خیانتکارن هزاران بار دیدم که میگم حتی او اخوندها 

اره واقعا اگر جدا بشم دیگ ازدواج نمیکنم از همه مردا متنفرم....ولی فکر میکردم شوهرم پاکه و فقط و فقط ب خاطر همین باهاش ازدواج کردم 

اره واقعا ممنونم از همه کسایی ک راهنماییم کردن ولی یکی میگه جدا شود یکی میگه بمون ...حتما با مشاور ص ...

سلامت و تندرست باشید ان شاالله که هرچی خیره براتون پیش بیاد

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید

عزیزم اول که زندگی چیزی نیست که انسان بازی بگیره و بخواد بقیه براش تصمیم بگیرن بعد هم گذشته همسرتون هیچ ربطی به شما نداره قشنگترین باغچه رو شخم بزنی بلاخره کرمهایی از زیرش در میاد بعدم مهم تویی که بلاخره اظهار پشیمونی هم میکنه فقط یه چیزی بزن به نامت که دیگه جرات نکنه ادامه بده  

فعلا، به هیچ وجه بچه دار نشو، تا چندین سال فکر نکن اگر بچه دار بشی مشکلحل میشه، گرفتار میشوی، به حرفهای اطرافیان هم گوش نده، که اگر پدر بشه مشکل حل میشه،. اگر تکرار شد صد درصد طلاق بگیر، سعی کن پیشرفت کنی

فعلا، به هیچ وجه بچه دار نشو، تا چندین سال فکر نکن اگر بچه دار بشی مشکلحل میشه، گرفتار میشوی، به حرف ...

اره حتما .... واقعا دفعه دیگ اگر تکرار شد حتما جدا میشم ...ممنون از راهنماییتون