2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید

131 بازدید | 14 پست

چند ساله عاشق یکی شدم که دقیقاً هم سن والدین مه دیوانه‌وار عاشقش ام خودش خبر نداره الان یه فرصتی پیش اومده می خوام به همه چی اعتراف کنم اما میترسم که طرف آبروم رو پیش خانواده ام ببره البته از این مطمئن هستم که طرف مقابل ام بسیار باهوش و فهمیده هستن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چند سالته

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
من 18 و طرف مقابل 37 سال 

ببین منطقی نیست اختلاف سن بالا فکرشو بکن ده سال دیگه شما ۲۸ و اول چل چلی و اون ۴۷ اول درد و .....

شما دو حالت داری یا فراموش میکنی و راحت میشی و یا تو زندگی جدیدی با این فرد نمیرسی اگر زندگی موفقی داشت طلاق نمیگرفت. الانم یه رابطه باشما شروع میکنه و کی بهت گفتم با احترام زیاد به شما بخاطر اینکه خیلی بهش علاقه داری و میری اعتراف میکنی به خواست ج ن س ی میرسه و فراموشت میکنه . ببین کی بهت گفتم

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......

😳😳😳😳😳😳😳

ن همچین کاری نکن ما بین فامیل داشتیم طرف پسر بوده ۳۰ ساله خانمش ۱۴ ساله ازدواج کردن الان خانمه مثله ۴۰ ساله ها شده ۱۸ سالشه تفاهم مثل ۶۰ ساله ها ۳۴ سالشه چون هیچ اشتراک ذهنی ندارن وای خیلی بده میخان بچه دارم بشن دختره طفلی پارسال یه دونه کورتاژ کرده