یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!! فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم
اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛 ️ادم سه حرفه ولی ادم بودن خیلی حرفع♱️ شادی کردن جرم است،ولی دزدی کردن،اختلاس کردن،ناعدالتی،جرم نیست!!!!!!!نی نی یار خداوکیلی از تعلیق کردن من چقدرگیرت میات خداروکولت🥲
کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
پریودی نمیگیره بذار خوب شی بعد دکلره کن بستگی به جنس موهات داره چند ساعت طول میکشه روشن شه تست کن که نسوزه به پایه 10 رسید بشور بعد واریاسیون نقره ای دودی با صورتی رو از هر کدوم یه بند انگشت با اکسیدان قاطی کن بزن بهش بعد ماساژ بده چند دیقه باشه بشور هروقت رفت رنگش شارژ کن همینا و
گلم اولا ک اکسیدان مهم بار اول با 12 بزار بقیه رو با 9 یا 6، بعدشم نباید بشوری باید پاک کنی دکلره رو ویا روی همون بزاری، باید نهایت روی سه بار ب پایه میرسید، غلظتش باید مثل ماست همزده سون باشه، 😁
هربار هم 45 دقیقه باید بمونه
آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478