2777
2789
عنوان

اونایی که عمل بینی کردن بیان

474 بازدید | 30 پست

از روز چندم کارای سبکتونو انجام دادین؟سرو چندروز نباید پایین انداخت؟من ده روزه عمل کردم با یه بچه واقعا نمیشه سرمو پایین نندازم مثلا موقع غذاخوردن سرمو پایین میندازم یا بعضی وقتا لباسشو میپوشونم مجبورم سرمو پایین بندازم یه چنددیقه ‌. بعد کار خونه انجام نمیدم اما بچم هی دستمو میگیره بلندم میکنه مجبورم هی باهاش اینور اونور برم 

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارای روتین و سبک خونه که اشکالی نداره

من بعد از دو هفته سرکار رفتم. سرمم ناخودآگاه پایین میکنم.

دیگه نمیشه زندگیو تعطیل کرد بخاطر یه دماغ😂

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
کار خونتتو کی میکنه؟منم مثل خودت انشالله که چیزی نمیشه...عزیزم من اسپیلنت باز کرد خیلی ورم داشتم مثل ...

بخیه دراوردین؟لخته خون داخل بینی‌تون نبود ؟

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی‌دانم چرا هنوز هم دیروزها بهترند.
خانوما لخته خون ت بینیمو چیکار کنم لخته خشک  دکتر برم چجوری درمیاره نه روز عمل کردم

وای نگو منم همش پر از ات اشغاله دماغم دوس دارم دربیارم اما نمیشه انقدرم تنگ کرده سوراخای دماغمو راه نداره

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
کارای روتین و سبک خونه که اشکالی نداره من بعد از دو هفته سرکار رفتم. سرمم ناخودآگاه پایین میکنم. د ...

منم دوهفته بشه نمیترسم الان زوده