بچه ها من همیشه تو هر قضیه ای پا به پای شوهرم اومدم تو هر مشکل و سختی تنهاش نزاشتم ،چن سال دستمون به شدت خالی بود خدا شاهده ی لباس یا هزار تومن پول نخاستم ک غرورش نشکنه و هر نوع محبتی بگی بهش کردم کلامی عملی و...ولی اون بیشتر اوقات بداخلاقه باهام نه محبتی نه چیزی .انگار تمام کارای منو وظیفه میدونه اصلا تشکر بلد نیس و همش میخاد من پیش مامانش باشمو بهش کمک کنم ...الان میخام کمکم کنید ی پیامی بهش بدم ک بدونه ممکنه منو از دست بده و کسی مثل منو نداشته باشه دیگه ...خستم از بی محبتیاش ...یعنی همش عصبانیه سر هر چیز کوچیک
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم شما دقیقا کارایی رو کردی که دلش و زدی.محبت زیادی دل و نمیبره دل و میزنه
شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱