2777
2789
عنوان

دردو دل

75 بازدید | 10 پست

همش با خودم میگم ارزش من بیشتر از ایناس به همین خاطر نمیتونم همسرمو بپذیرم اون دیوانه وار عاشقمه ولی من حس زیادی نسبت بهش ندارم فک میکنم اشتباه کردم اصلا همه چیز خیلی یهویی و رو دور تند پیش رفت نفهمیدم چی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خصلت انسان اینطوریه که وقتی چیزی راحت و بی دردسر بدست میاد زود دلشو میزنه.اولا تو خوبی های خودت را میبینی و بدیهای اونو.چند بار هم راجع به بدی های خودت فکر کن ببین ایا واقعا خودت باشی تحمل میکنی یا نه.

بعدشم فکر کردی بقیع مردا چه تحفه ای هستن.همه شون با درحاتی اختلاف شبیه همن.یکی پول داره اخلاق نداره.یکی اخلاق داره پول نداره.یکی شعور نداره.یکی شعور داره ولی کم داره.

من همیشه تو موقعیت هایی که دوسشون ندارمبه خودم میگم خب من اینو نمیخواستم ولی به هر حال شد.حالا چیکار کنم که ازین شرایطلذت ببرم؟؟چه کار کنم که با همین شرایطبهترین خودم باشم؟؟اینجوری میشه که دست از رویا بافی برمیدارم و به واقعیت برمیگردم

عزیزم شما تجربه زندگی نداری فعلا کلت داغه.دوست داشتن مرد خودش امتیاز بزرگیه.وقتی همسرت دوستت داره ینی خیلی موارد دیگه تو زندگیتون خود بخود حل میشه.ینی خیلی معضلات دیگه را ندارین.

ناشکری نکن.ما زنا هم کم ایراد نداریم.زیاد بی مهری کنی یا ناز و عشوه بیای کم کم شوهرت سرد میشه بعد اون موقع دقیقا تو وابسته شدی.اونوقت دیگه زور میزنی که رابطه را گرم کنی.بعد میای میگی وای چه شتباهی کردم.متاسفانه اینا واقعیته.ولی پشیماتی سودی ندارد

نمیدونم والا  از نظر مالی و شغلی و جایگاه اجتماعی میگم

خب ببین گاهی ما تو فکرمون دنبال ایده ال ها و انتهای کمالات هستیم ولی قطعا تو واقعیت شما اینو نمیبینی.مردا هم همینن.ممکنه تو فکرش دنبال بهترین و کاملترین دختر باشه ولی خود ما میدونیم همچین چیزی نیست.

پس اولا فکرتو اصلاح کن.بیا رو سطح زمین و واقعی فکر کن.

مورد بعدی بشین معیارهای واقهیتو بنویس و با همسرت مقایسه کن.ببین معیار واقعی.مثلا یکی دوست داره همسرش پزشک باشه ولی خودش سواد نداره.یا شاید هرگز امکان ازدواج با همچین ادمی نباشه.پس واقع بینانه به قضیه نگاه کن و معیارهای درست و اصولی بچین.مثلا اینکه چشماش رنگی باشه یا دماغش لمای باشه قطعا تاثیر زیادی تو زندگی ایندت نخواهد داشت.پس دقت کن موارد موثر را بنویسی و قشنگ با همسرت مقایسه کن ببین چه جوریاس

عزیزم خیلی ها در شرایط مشابه یا بدتر از تو هستن و تازه تلاش میکنن که محبت همسرشونو جذب کنن.به این فکر کن با یه فرد ایده ال ازدواج کنی که تورو نخاد و خیلی باهات معمولی باشه یا کسی که خب ایده ال صد در صدم نیست ولی دوستت داره.؟؟به نظرت زندگی با کروم راحت تره؟

من اگر روزی برسه بفهمم همسرم دوسم نداره واقعا برام مرگه.