2777
2789

میخوام خودم ناخونامو درست کنم ، و الان میخوام دستگاه یو وی و لاک ژل و تاپ کت بخرم. برای این طرحی که میذارم برای اون گلها هم باید لاک ژل خرید یا با لاک معمولی میشه؟

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برای مارک اینا و کاراییش با به ناخن کار مشورت کن من سه تا یو وی گرفتم اشغال

چه مارکایی داشتی؟ من میخوام از نت بگیرم حدود ۱۰۰ تومن میشه

اون گلها چی لاک عادی نمیشه؟

میشه فرقی نداره ولی برا موندگاریش لاکژل بزن تو یووی باز تکرار کن ۲تا۶۰ثانیه

هر طرحی ک کشیدی جدا بزار تو یو وی باز طرح بعدی تا شره نکنه 

اخرم تاپ کت یا تاپ شاینتو بزن 

اگر میخای لاکژل بزنی حتما قبلش مانیکور کن

میشه فرقی نداره ولی برا موندگاریش لاکژل بزن تو یووی باز تکرار کن ۲تا۶۰ثانیه هر طرحی ک کشیدی جدا بزا ...

وای خوب اینطوری که پول لاکها بیشتر از این میشه  که چند بار برم بیرون درسته؟ اصلا کارم عاقلانه هست؟ این کارو تو سالن چند میگیرن؟

خاهش  فقط طرحت سخته فک نکن اینجوری نگاش میکنی اسونه

جدی اخه تو ویدیو اینستا دیدم چهار تا توپ میذاشت و میکشید😅

وای خوب اینطوری که پول لاکها بیشتر از این میشه  که چند بار برم بیرون درسته؟ اصلا کارم عاقلانه ه ...

ب نظرم برو سالن تاپ کت معمولی الان حداقل۳۰۰تومنه خب بری بکاری ارزونتر پات درمیاد