دوستان من تقریبا سه ساله عقدم بعد قرار بود توی تابستون مجلسمون رو بگیریم ک اقوام نزدیک همسرم فوت کردن افتاد توی عید بعد بعد از یک سال ک از عقدمون گذشت گوشی همسرم رو دیدم قبل اون اصلا گوشیشو چک نکرده بودم و چند تا پیام ک زیاد هم بودن و نامناسب دیدم بعد موضوع رو ب همسرم گفتم ایشون هم خیلی پیشیمون بود وکلی گریه و اینا ک دیگ تکرار نمیشه منم با مشاور صحبت کردم و مشاور بهم گفت ک فرصت بدم ب ایشون و گفت خیلی از مردا انکار میکنن شوهر شما ولی پشیمونه خلاصه گذشت و بعد چهار ماه دوباره همچین پیام هایی رو دیدم توی گوشی همسرم ایندفعه همسرم کلی گریه و اینا ب دلم افتاد با مشاور صحبت کردم گفت حق طلاق و بگیر .خلاصه من برای این ک دیگ تکرار نشه حق طلاقو گرفتم و با خودم گفتم اینا مجازی بوده و....تا الان ک نزدیک یک سالی هست که گذشته و من امروز سرکنجکاوی کامپیوتر همسرم و نگاه کردم و عکس هایی دیدم ک فهمیدم قبل ازدواج با من رابطه حضوری هم داشته امروز بهش گفتم انکار نکرد فقط ب پام افتاد گفت غلط کرده و گفت از اون روزی ک حق طلاق و داده و قسم خورده آدم شده و اینا ماله قبل ازدواج با من بوده.....تو رو خدا راهنماییم کنید