2777
2789
عنوان

خانوم مشهدیا

145 بازدید | 19 پست

یه زن مطلقه‌ی 35 ساله آیا میتونه امیدی به پیدا گردن همسر خوب داشته باشه تو این کمبود  شوهری , و یا کلا بیخیال شوهر بشم بهتره 

لطفا کسایی که تجربه مشابه دارن جواب بدن نه اونایی که یا مجردن یا همسر خوب خودشون ودارن

بله فامیلمون ۴۰ شایدم بیشتر بود الان ازدواج کرده و خوشبخته 

ازدواج کاملاااا سنتی

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه داري عزيزم؟ بعد طلاق مهريه يا استقلال مالي داري؟

جسارت ب شما نميكنم ولي موارد زيادي ديدم خانم قبلا ازدواج داشته و بخت دومش بهتر از اولي هم بوده ولي حرف من نبايد ملاك تصميم گيري شما باشه خيلي عوامل در ازدواج مجدد دخيله مثلا ظاهر و طراوت،اوضاع مالي،حمايت خانواده و ديد شهرتون و عرف به اين مسعله 

مثلا يكي هست بعد طلاق جدا زندگي ميكنه خب آزاد تره شانس آشنا شدن با ديگري رو بيشتر داره تا اون خانمي كه بعد طلاق برميگرده پيش پدر مادرش و محدود هم هست و بايد منتظر بشينه سنتي كسي بياد خواستگاريش 

از همه مهم تر ملاك هاي شما براي ازدواج دومه 

خيلي ها بعد طلاق بدبين و سخت گير ميشن

يا افسرده ميشن و خيلي دير ميتونن فشار و شكست رو فراموش كنن همش بستگي به شرايط تون داره گلم

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
و شما خودتون تجربه ای دارین

خودم نه ولي آبجيم در سن ٣٥ سالگي بدون بچه جدا شد

برگشت خونه پدريم و مستقل زندگي ميكرد سه سال تنها موند بعد با آقايي آشنا شد و به خانواده معرفي اش كرد تقريبا يك سال بعدش عقد كردن 

زندگي قبليش خيلي سختي كشيد

شوهر الانش همشهري مون نيست 

خواستگار مشهدي هم داشت ولي به تفاهم نرسيد

من مشهدي نيستم گلم ولي ٤سال مشهد زندگي كردم و الان با دوستاي مشهديم در ارتباطم 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
خودم بگردم یا بسپرم  به این و اون خودم سنگین بمونم

واسطه ازدواج کسی رو میشناسید؟ 

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️