2777
2789

خانوما من یه پسر عمه دارم دوم دبیرستانه.من خودم برا کنکور میخونم.سه سال بزرگترم.پسرعمم یجوری باهام رفتار میکنه.به هرررر بهونه ای فقط میخواد با من حرف بزنه.هر مبلی بشینم سریع یجوری جا خالی پیدا میکنه میاد پیش من بشینه.سر سفره غذا هر مهمونی باشیم منم باشم انقدر نگام میکنه ک نمیتونم دیگه چیزی بخورم بس ک حالم بد میشه.کنکور رو بهونه کردم ک نرم جایی ک اونم هست.تا امروز ک عمه بزرگم زنگ زد بخدا اگر نیای ناراحت میشم.ناهار رفتیم.بعد از ناهار میخواستم برم دستامو بشورم دسشویی توی حیاط بود.مشخص بود میخواد چیزی بگه.گفتم چیزی شده؟اولش گفت نه منتظر یه زنگم.بعد ک داشتم میرفتم یهو گفت من خیلی دوستت دارم.سریع هم رفت داخل.منم برگشتم سردرد و درس رو بهونه کردم برگشتیم.من الان با این پسر چیکار کنم؟چی بهش بگم ک فکر منو بریزه بیرون از سرش بشینه پای درسش.بابا اخه الان موفع اش نیست براش و از طرفی من خودم اصلا حسی بهش ندارم و یکی دیگه رو میخوام.چجوری بهش نگم ک نریزه بهم.من فقط توی جمع اونم سوالات درسیشو جواب میدادم شمارشم حتی ندارم من چون اصلا مهم نیست برام ولی اون منو دائما چک میکنه

بخدا قسم ایندفعه کاربریم رو بترکونین حلالتون نمیکنم  این چهارمیه...مرسی اه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جو گرفتتش 😂بگو مناسب سن هم نیستیم بقیه بفهمن برات بد میشه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

الان اوجشه...نمیفهمه😂😂😂😂😂

منم میگفتم برای سنشه ولی الان دوساله واقعا خستم کرده نگاه هاش.خیره خیره میشه.حتی خواهرشم بو برده این یه فکرایی داره.

جو گرفتتش 😂بگو مناسب سن هم نیستیم بقیه بفهمن برات بد میشه

اخه مشکل اینه توی فامیل خانوم هست ک بزرگتر از شوهرشه.این اونا رو دیده بدتر حس گرفتتش.چیکار کنم؟

درود به شجاعتش... 👍

چی کار کنم.طبیعتا دیگه نمیتونم عین قبل رفتار کنم باهاش ولی فامیل میفهمن از رفتارم

بگو هنو بچه ای جمع کن خودتو اخه این چه کاریه

من بودم باهاش دعوا میکردم چون همین موضوع برای من هم پیش اومد😂

پسره پنج سال از من کوچیک تر بود😂😂

محلش نمیدادم

خدایا قربونت برم❤ ناامید نکن دلی که امیدش تویی:) 
بگو هنو بچه ای جمع کن خودتو اخه این چه کاریه من بودم باهاش دعوا میکردم چون همین موضوع برای من هم پی ...

اخه چقدر دیگه بی محلی کنم.جرئت نمیکنم توی جمع یه دقیقه کاری کنم دور از چشم بقیه حتی شالمو درست کنم بس ک این چشمش به منه.اخه یکی دوروز هم نیست. دو ساله

بگو من خودم یکی دیگه رو میخوام 

نمیشه.نمیتونم اعتماد کنم بهش ک نگه به کسی.خانواده مم سخت گیرن

بگو من بهت حسی ندارم 

کجا بهش بگم؟خطش رو هم ندارم.توی مهمونی ها هم معمولا تنها نمیشیم اخه.