2777
2789
عنوان

خانوما به كمكتون نياز دارم

119 بازدید | 10 پست

عزيزان دل

به حمايتتون نياز دارم 

اگر براتون مقدوره لطفا تو اين كانال تلگرام عضو شيد و يه گوشه ميوت بندازيدش ...

تازه براي كسب و كارمون كانال درست كرديم ، اوضاع خرابه و همسرم داره ديوانه ميشه مخصوصا كه اول كارمون هست و واقعا تخت فشاريم ... كاري كه از دستم بر مياد اين هستش در حال حاضر براي كمك بهش يكم تو فضاي مجازي براش تبليغ كنم ... عضو كم داريم و نيازمند ياري سبزتون هستم خانوما 🥰❤️

اين آدرس كانال 👇🏻

https://t.me/ostadbatteryhttps://t.me/ostadbattery 

متقابلا در خدمت هستم اگر براي كسب و كارتون صفحه داريد ، آدرسش رو كامنت كنيد تا من هم عضو شم 🥹❤️❤️ مرسي عشقًا 

لینکت باید ابی بشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مبحث گوشواره دوستم تعطیل شد میشه اینجا راهنمایی کنید 

در جواب نظرتون دوستم میگه من ازش با پیام عذر خواهی کردم ولی ایشون جواب نداد حتی عذر خواهی هم نکرد چون هردو توی این بحث مقصر بودن میگه دیگه حاضر نیستم دوباره غرورمو زیر پا بذارم 

عزیزم مبحث گوشواره دوستم تعطیل شد میشه اینجا راهنمایی کنید  در جواب نظرتون دوستم میگه من ازش ب ...

به نظرم بگيد يه مدت صبر كنن 

خيلي هم سخته ها ، ميدونم 

اما راهش اينه كه يه مدتي صبر كنن اگر واقعا عجله اي برا گرفتن گوشواره ندارن ...

با توجه به اينكه گفتيد جواب نداده بهش ، به نظرم يه وقفه تو رابطه براشون لازم باشه ... طوري رفتار نكنن كه انگار هر طور شده و به هر بهانه اي شده ميخوان رابطه رو برگردونن ...

مثلا بعد از چند هفته ميتونن پيام بدن و درخواست كنن كه هر طور كه خودشون راحتن گوشواره رو به دستشون برسونن ... و هيچ موضوع ديگري رو هم پيش نكشن ... اگر اون آقا تمايلي داشته باشه كه برگرده طوري گوشواره رو برميگردونه كه ديداري هم صورت بگيره ...

بازم تاكيد ميكنم ، حداقل ٢ ٣ هفته بعد ، نه در طي اين چند روزه

انشالا كه به اونجا نرسه و قبل از اين مدت مشكلشون رفع بشه ❤️

به نظرم بگيد يه مدت صبر كنن  خيلي هم سخته ها ، ميدونم  اما راهش اينه كه يه مدتي صبر ك ...

آره منم بهش گفتم فعلا صبر کن هنوز هردوتون ناراحت هستید،شاید اون آقا الان نخواد تورو ببینه و از اینکه این پیشنهاد رو دادی توی ذوقت بخوره ولی به قول شما یه مدت بگذره اگر واقعا دوستت داره یه کاری میکنه که بهم برگردید اگر هم نه که دیگه هیچی

آره منم بهش گفتم فعلا صبر کن هنوز هردوتون ناراحت هستید،شاید اون آقا الان نخواد تورو ببینه و از اینکه ...

دقيقا 

متاسفانه اينجور موقع ها هم زمان كند ميگذره و آدم مضطرب ميشه و همس دوست داره كه حتما يه كاري بكنه ... من خودمم طاقتش رو ندارم كه حتي ٢٤ ساعت با همسرم حرف نزنم ... شده با شوخي ، يا با نارضايتي هم عذرخواهي ميكنم كه فقط باب صحبت باز شه حالا تا بيشتر صحبت كنيم و مشكل رو بتونيم حل كنيم ... اما خوب اون يه مرد مهربانه و ما اصلا با هم اين حرفارو نداريم كه اگر كوتاه بيايم احساس كنيم كوچيك شديم يا غرورمون شكسته و اين حرفا ... هميشه هم بهش ميگم كه هر جا هم بريييييي مثل يه كبوتر ، برميگردي بهم ❤️❤️

و تو يه رابطه تو هر دعوايي هر دو طرف نقش داشتن قطعا و هيچ موقع مطلقاً فقط تقصير يكي از طرفين نيست ... نميشه بار اين عذرخواهي و دلجويي و كوتاه اومدن هميشه رو دوش يه طرف باشه ... وگرنه ديگه اين رابطه عاشقانه نيست ... كسي هم كه حاضر نباشه براي عشق و دوست داشتنش تغييرات مثبت بكنه ، كمي منعطف تر بشه و كوتاه بياد گاهي كه اصلا بدرد يه دوستي ساده هم نميخوره ... چه برسه به اينكه در جايگاهي قرار بگيره كه آدم بخواد مطمئن و ايمن از لحاظ عاطفي بهش تكيه كنه ...

دقيقا  متاسفانه اينجور موقع ها هم زمان كند ميگذره و آدم مضطرب ميشه و همس دوست داره كه حتما يه ...

کاملا حق باشماست 

تا اینجایی که من میدونم این آقا پسر خوبی هست بچه هم نیستن هردو بالای ۳۰ سال سن دارن، فقط توی بحث یکم دیر قانع میشه ایشون..دوستمم الان خیلی ناراحته بخاطر کات کردن بخاطر همین میخواد به بهانه گوشواره دوباره ببینه ایشون رو من بهش میگم یکم زمان بده

بین اون همه نظر فقط نطر شما منطقی و عاقلانه بور بخاطر همین مزاحم اوقاتتون شدم مرسی عزیزم که وقت گذاشتید