2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی هست برای درد دل کردن 🙃

جانم 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
جانم 

هعپ دلم گرفته هنوز ۱۸ سالمه یه ازدواج ناموفق با یه ادم عوضی داشتم ناراحتی قبلی گرفتم سرش وقتی ازش طلاق گرفتم عاشق یه بنده خدایی شدم راستش از سن خردسالی با خانوادم مشکل داشتم انگار ادم اضافی تو خونه من بودم هنوز همونجوریه😔

الان اون بنده خدا ک میگم با هم عقد کردیم راستش نمیدونم چرا اما دلم میخواد بهم توجه بشه محبت و ارامش میخوام من از صبح تا شب ساعت۹ خونمونم تموم کارای مامانمو انجام میدم اخرش بازم سرم منت میکنه دریق از یک تشکر برادرمو بیشتر از من میخواد دلم که میگیرع میرم بشینم دو دقیقه باهش درددل کنم میگع برو الان حوصلتو ندارم شبم ک میرم پیش نامزدم همش فیلم میبینه تا ساعت ۱۲ شب بعدشم رابطه جـ****سی بر قرار میکنه کارش تموم شد میخوابه بهش میگم دلم گرفته یکم باهام حرف بزن میگه چیکار کنم احساس میکنم فقط برای بغل خوابش منو میخواد که این رفتارو داره اصلا یک شبم برام وقت نمیزاره ک حالمو خوب کنه خسته شدم 😔💔

تو اوج آزادی وفا داری قشنگه وگر نه هار ترین سگ هم تو قلاده قابل اعتماده🗿🌚
هر صب به این امید بیدار میشم که دفترچه دبیری استخدامی امده باشه 🤕🤕🤕 و میبینم خبری نیست 

ایشالله میاد برات گلم 

هعپ دلم گرفته هنوز ۱۸ سالمه یه ازدواج ناموفق با یه ادم عوضی داشتم ناراحتی قبلی گرفتم سرش وقتی ازش طل ...

عزیزم چه اتفاقاتی برات پیش اومده و چیا داری میکشی با این سن 

نمیدونم چی بهت بگم بهتره ولی همین که اینجا درد و دل میکنی و خودت رو کمی خالی میکنی خیلی خوبه.

اگه موقعیتش رو داری مشاوره خوبی میشناسی حتما مراجعه کن 

و اعتماد به نفست رو ببر بالا 

توی این زمینه هایی ک تعریف کردی من هیچ تجربه ای ندارم فقط میتونم گوش شنوا باشم برات 

قوی باش و ارزش خودت رو با دل و جون بدون 💗

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
هعپ دلم گرفته هنوز ۱۸ سالمه یه ازدواج ناموفق با یه ادم عوضی داشتم ناراحتی قبلی گرفتم سرش وقتی ازش طل ...

به نامزدم گفتم تو فقط برای بغل خوابت منو میخوای پریشب گوشیم شارژ نداشت چون توی گوشیه من فیلم نگاه میکنه ساعت 9 شب بود دراز کشید گفت من میخوابم گفتم چرا گفت فیلم نیس میخوام چیکار کنم گفتم پس من اینجا چیم هیچی نگفت مکث کرد بعدش گفت خب میخوام چیکار کنم گفتم باهام یکم حرف بزن گفت حرفی ندارم اگ فیلم بود تا ساعت12 بیدار میموندم

عزیزم چه اتفاقاتی برات پیش اومده و چیا داری میکشی با این سن  نمیدونم چی بهت بگم بهتره ولی همین ...

مشاوره رفتم دارو افسردگی داده مصرف میکنم ولی تا تقی به توقی میخوره ضربان قلبم میره بالا جوری که نفس نمیتونم بکشم چند بار تشنج کردم سر همین ناراحتی قلبیم ایناهمه سر اون شوهر اولمه بزور منو دادن بهش حتی تحقیق هم نکردن بهم خیانت میکرد عذابم میداد میگفت من عاشق یکی دیگم تورو نمیخوام چهار سال مجبور شدم باهش زندگی کنم چون خانواده راضی نمیشدن ک طلاق بگیرم میگفتن دختری ابرومون میره میگن حتما دخترشون مشکل داشته تا اینکه دست به خودکشی زدم ک راضی شدن جدا بشم اما ازدواج دومم با اینکه انتخاب خودم بود اینجوریه یعنی اینقد سخته دنبال محبت و ارامش بودن💔😔