بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلاام این لینک زیارت نیابتی امام رضا هست که به نیابت شما از خادمین ایشون میرن زیارت ..منم چند روز پیش زیارت نیابتی درخواست دادم.
من جوان گنه کاری بودم که توبه کردم...قبلا مسیر زندگیم غلط بود غرق خطا و اشتباه بودم ولی رسیدم یک جایی که عمیقا خسته شدم از خودم خسته شدم از زندگی که ساختم خسته شدم .شده بودم یک آدم بی هدف که تمام روز سرم تو گوشی و لپ تاپه و هیچ پیشرفتی نداشتم با دلیل و بی دلیل گریه میکردم و افسردگی گرفتم...ولی نمیتونستم این وضعو تحمل کنم و نهایتا از اون عالم سیاه توبه کردم و امروز زندگیم پر از خوشی و آرامش شده حال خوب وصف نشدنی ای توی زندگیم اومده...یک کانال تو ایتا زدم و اونجا خاطرات و تجربیات توبه کردنو ترک گناهمو میگم...اگر مایل بودین عضو بشین خوشحال میشم..ایدی کانالو تو بخش عناوین یا titleایتا سرچ کنین ایدی کانال:tobeh_az_gonah
انشالله که قسمتت بشه من که آرزوم بود ولی نزاشتن تا حالا توی عمرم نرفتم 😭
يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
انشالاشماهم هررررچه زودتربتونی بری من اولین بارکه چشمم به حرم افتاد انقدگریه کردم تاچندساعت اشکم بن ...
کاش میشد خدا شاهده هر بار خواستم برم نشد حالا. هم که خانوادم بهم گفتن باید توی خواب ببینم 😞 چی بگم انشالله هرکی آرزوش رو داره طلبیده بشه
يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)