2777
2789
عنوان

روتین پوست برای پوست نسبتا چرب

208 بازدید | 33 پست

سلام عزیزان ، من روتین پوست ندارم ، پوستمم تقریبا چربه،  میخواستم بدونم برای شفاف تر شدن و از بین بردن جوش چی استفاده میکنید؟ من سفیدآب میزنم دورتادور صورتم جوش میزنه ، نمیدونم چرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محصول پوستی بخر

این طبیعی ها چون با ph پوست سازگار نیستن واکنش بیشتری پوستت ممکنه بده

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
محصول پوستی بخر این طبیعی ها چون با ph پوست سازگار نیستن واکنش بیشتری پوستت ممکنه بده

چی بخرم ، نمیدونم روزانه چی استفاده کنم ، دوستم یه پد داشت که بهش هر شب یه مایع پاک کننده میزد ، و جوش هاش کم میشد ، من زدم همون روز اول جوش زدم

بله دقیقا و نزدیک گوش

عزیزم منم اینطوری بودم

هورمونات تغییر کرده

منم رو خط فکم میزد

اسپیداکتون ۲۵بخر

هرشب بخور

بعد ۱۰روز میبینی چقدر موثره

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

من پوستم مختلط و تاحدودی چربه

از ضدآفتاب فیس دوکس خیلی راضیم مدل بدون چربیش جای جوش و لک و میبره

یه مدتم خیلی صورتم جوش زده بود از فیس واش دئودراگ استفاده کردم همه جوشامو از بین برد 

دکتر پوستم گفت اول با این شوینده صورتتو بشور که جوشا برن بعد این ضدآفتابو بزن که جای جوشارو از بین ببره واقعنم تاثیر داشت من خیلی راضی بودم 

فیس واش یونی لد هم خوبه 

آبرسان و تونر نمیدونم چی خوبه هرچی میزنم به پوستم نمی سازه 

داروخانه میدن ؟ مشکلی نداره ؟

بله عزیزم

میدن

منم مثل شما بودم کلی آزیترو کلیندیو و....اصلا خوب نبود

یه دکتر بهم گفت شما جوشات رو خط فکته یا یخاطر یبوسته یا هورمون

که هورمون بود 

فردا بخر روزی ۱دونه بخور

ولی دوره داره

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام