2777
2789
عنوان

نمیریم خونمون چون خانواده ی شوهرم نمیخوان !😶

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 38 پست
کد بخون که حرفت پس نزنن من بارها نتیجشو دیدم

چجوری 

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

مقصر شوهرته.اون باید تلاش کنه که زودتر برید زیر یه سقف.احتمالا از همه نظر بهش میرسی که اونم بیخیاله

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری 

سلام
آنچه می گویم را انجام ده:
EC 72232527

زبان بند بخون

تا دوری سێوی سووری تا نزیکی مارمه‌زووکی....یک خانم قوی وشادوانرژی مثبت.دعا کنید به ارزوم که پزشک شدنه برسم..😊😊توجه توجه کاربری دست دونفره...وچقد خوبه که از دردودلای هم باخبریم😂الناز وایناز(میشه برای براورده شدن ارزومون صلوات بفرستید)
سلام آنچه می گویم را انجام ده: EC 72232527 زبان بند بخون

ینی این اعداد رو بگم تو دلم؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
خب پس اینجوری میتونین عروسی بگیرین شاید مشکل مالی دارن و این و بهانه کردن

۲ سال گذشته 

اون اول که میخواستیم عقد کنیم گفتن ما نمیذاریم عروسمون بیش از ۱ سال تو عقد بمونه 

🙂نه ولی برای مجلس پدرش باید هزینه کنه خودش اونقدری نداره

مگه پدرش توی خواستگاری همچین تعهدی داده؟

حالا گیرم هزینه عروسی رو دادن؛ میگی سربازه؛ چطوری میخواید زندگی کنید؟ توقع داری خرج زندگیتون رو هم بده؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مقصر شوهرته.اون باید تلاش کنه که زودتر برید زیر یه سقف.احتمالا از همه نظر بهش میرسی که اونم بیخیاله

خیلی خوش اخلاقه داره تلاشش رو میکنه 

ولی واقعا واسه یه پسر ۲۳ ساله سخته همه هزینه ها پای حودش باشه 

خانوادش بی خیالن 

مگه پدرش روز خواستگاری همچین تعهدی داده؟ حالا گیرم هزینه عروسی رو دادن؛ میگی سربازه؛ چطوری میخواید ...

ربطی نداره خرج روزمره رو میشه کارکرد ولی کم کم 300 400 ملیون عروسی میخاد ک ندارن یه پسر جوون اخه از کجا داشته باشه تو این اوضاع 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی خوش اخلاقه داره تلاشش رو میکنه  ولی واقعا واسه یه پسر ۲۳ ساله سخته همه هزینه ها پای حودش ...

دیگه وقتی ازدواج کرده باید رو پای خودش وایسه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
مگه پدرش روز خواستگاری همچین تعهدی داده؟ حالا گیرم هزینه عروسی رو دادن؛ میگی سربازه؛ چطوری میخواید ...

نصف روز سربازه 

نصف روز کار میکنه 

نه اصلا من متنفرم از این که اونا خرجمونو بدن 

تازه گفتن برادرش بلند شه ما بریم با اونا بشینیم  گفتم نه باید از اول مستقل بشیم بهتره