2777
2789
عنوان

من باعث درد همه هستم

378 بازدید | 32 پست

من خانوادمو خیلی اذیت میکنم خیلی همه ارزوی مرگمو دارن چندباریم مامانم گفته روت نفت میریزم یا بابام گفته چاقوت میزنم لطفا لطفا یه راهی نشون بدین که بمیرم نمیتونم زندگی کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اذيت نكن ديگه چرا بميري

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
خب درست شو عاقل شو 

من کاری ب کار هیچکی ندارم اگه بام حرفم نزنن تا یه سال حرفم نمیزنم فقط تو اتاقمم ک کاری بکارشون نداشته باشم اما دو دیقه میرم تو حال دعوامون میشه

مگه چیکار میکنی؟ با مردنت بیشتر اذیت میشن  اگه اشتباهی کردی سعی کن جبران کنی و اگه اخلاق رفتا ...

من ۲۰سالمه نمیتونم زندگی کنم همش بهم میگن تو صندق سربسته ای تو دختری نه میتونم برم دانشگاه نه ازدواج نه بیرون کل سالو روزو شبو توخونم چیشو اصلاح کنم اونا ازم خوششون نمیاد نمیتونم کاریش کنم

من کاری ب کار هیچکی ندارم اگه بام حرفم نزنن تا یه سال حرفم نمیزنم فقط تو اتاقمم ک کاری بکارشون نداشت ...

چن سالته؟ 

اینکه خودتو از بقیه قائم کنی یا حرف نزنی مشکلی حل نمیکنه بگرد دنبال ایرادات از خوبی هایی هم ک داری بنویس بعد دنبال راه حل باش 

ببین تو همه ی خونواده ها از این مشکلا بین والدین و بچه ها پیش میاد 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
چن سالته؟  اینکه خودتو از بقیه قائم کنی یا حرف نزنی مشکلی حل نمیکنه بگرد دنبال ایرادات از خوبی ...

نمیتونم حرف بزنم هیچوقت نمیفهمن من چی میگم فقط سرکوفت زندگیه بقیه رو میزنن فقط بهم میگن دختر فلانیو ببین دختر فلانیو ببین 

بهت اجازه ازدواج و دانشگاه نمیدن؟

من دوساله دارم کنکور میدم دوساله پشت کنکورم وقتی اینهمه تلاش میکنم خب رشته خوب قبول نمیشم چیکار کنم هرخاستگاریم میاد ردش میکنن فقط میگن بیین دخترفلانی کارمندشده خاستگار دکتر داره خاکتوسرت....

من دوساله دارم کنکور میدم دوساله پشت کنکورم وقتی اینهمه تلاش میکنم خب رشته خوب قبول نمیشم چیکار کنم ...

ببین الان فشار روانیو کم کن ی کاری کن ارامش بدست بیاری امسال ان شا الله ی چیز خوب قبول میشی تهش هم نشد ی رشته معمولی تر برو دانشگاه تو اجتماع باش کارای پاره وقت پیدا کن اونام ببینن سرت گرمه کمتر گیر میدن یکم راضی میشن من دلم روشنه بهترینا برات پیش بیاد ان شا الله موفق باشی🌹