2777
2789
به سختی بعد ۱۶ سال هنوز دلتنگش میشم و بهونش رو می گیرم

من ماه دیگه میشه ۳۴سالم و مجردم

شرایطمم مزید بر علته

نمیدونم دیگه تواین سن ازدواج کنم بهتره یانه

اصلا ازدواجم کنه بچه بیارم یانه

حس میکنم دنیا خیلی پوچه

بچه دارم شم اونم میخواد این درد رو تجربه کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنار نیومدم هنوزم یوقتا انگار منتظرم بیادخونه میرم خونمون یابین حرفام میگم بابااومد بگم اینو بگیره طبق عادت….

یای حرف جایی ک مینشست منو میبره همون روزای اول نزدیک مناسبتا ک دلم بیشترمیگیره سه سال ودوماه ک فوت کرده پدرم

🦦

کنار نیومدم هنوزم یوقتا انگار منتظرم بیادخونه میرم خونمون یابین حرفام میگم بابااومد بگم اینو بگ ...

خدابیامرزتشون 

پدرمن حدود۱۰ ماهه فوت کردن

واقعا چه درد بزرگ و سختیه

واقعا به عنوان یک انسان چه دردایی رو باید تحمل کنیم وبه دوش بکشیم تا زمانیکه مرگمون برسه...

من ماه دیگه میشه ۳۴سالم و مجردم شرایطمم مزید بر علته نمیدونم دیگه تواین سن ازدواج کنم بهتره یانه ...

من اون موقع ۲۴ سالم بود و تازه عقد بودم بچه اول بودم و خواهر کوچیکم ۱۵ سالش بود

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج
خدابیامرزتشون  پدرمن حدود۱۰ ماهه فوت کردن واقعا چه درد بزرگ و سختیه واقعا به عنوان یک انسان ...

واقعا سخته درکتون میکنم چ حالی دارین الان خدابهتون صبر بده عزیزانتونو براتون حفظ کنه روح پدر نازنینتونم شاد جایگاهشون بهشت

🦦

من ماه دیگه میشه ۳۴سالم و مجردم شرایطمم مزید بر علته نمیدونم دیگه تواین سن ازدواج کنم بهتره یانه ...

دقیقا حس و حال همین الان منو گفتی ... فقط من متاهلم بچه ندارم ۳۵ سالمه بعد از مادرم دیگه امید به زندگی ندارم و نمیخوام بچه دار شم و اصلا دیر هم شده و شوهرم مونده رو هوا... تو حداقل تنهایی من الان عذاب وجدان شوهرمم دارم.

شادی روح پاک مادرم صلوات