2777
2789
عنوان

پارتنر با اختلاف وضع مالی

356 بازدید | 7 پست

شما اگر باشید با پارتنری که باهم اختلاف دارین از نظر مالی  و قصدتون ازدواج هست ادامه میدید یا نه؟ همه چیز خوبه و کاملا بهم میخورید؟ کلا چیزی از وضعیت مالی ما نپرسیده منم چیزی نپرسیدم هیچ وقت ولی پیش اومده که یه سری چیزارو بگه مثلا و من متوجه این اختلافه میشم، یه وقتایی نمیدونم ادامه دادن این رابطه درسته یا نه؟(ما خداروشکر وضع مالیمون بد نیست کاملا معمولی ایم ولی پارتنرم وضع مالی خودش و خانوادش خیلی خوب هستش) 

در پی خوشبختی🤍🌿(💍❤️)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من مرد باید وضع مالیش بهتر باشه یعنی من اینطوری دوست دارم

بنظرت باعث نمیشه بعد خانوادش بخوان طعنه بزنن؟ 

میدونی من واقعا طوری زندگی میکنم که حسرت چیزی به دلم نباشه که بعدا بگن اره شوهر کرد که عقده هاشو برطرف کنه ولی از اینم که بگن اره طرفو تور کرد چون وضعش خوبه هم میترسم 

در پی خوشبختی🤍🌿(💍❤️)

بستگی ب آدمش داره،ی سریا عن هم ندارن ولی پز میدن و طعنه میزنن ی سریا هم پولدارن اما متواضع ان،برعکسش ...

میگم که اصلا آدمی نیست که بخواد راجب این چیزا صحبت کنه ولی یکم میترسم از حرف های بعدش 

در پی خوشبختی🤍🌿(💍❤️)

بنظرت باعث نمیشه بعد خانوادش بخوان طعنه بزنن؟  میدونی من واقعا طوری زندگی میکنم که حسرت چیزی ب ...

ببین هرکار بکنی همیشه یک عده هستن چرت و پرت بگن

به نظرم همینقدر که اون پسر و خانوادش مشکل ندارن تو هم مشکل نداری خوبه دیگ

ببین هرکار بکنی همیشه یک عده هستن چرت و پرت بگن به نظرم همینقدر که اون پسر و خانوادش مشکل ندارن تو ...

واقعا نیاز داشتم که یک نفر بهم بگه این چیزارو🥲

در پی خوشبختی🤍🌿(💍❤️)