2777
2789
عنوان

خیلییییییی حالم بده 😭😭

192 بازدید | 11 پست

من ۱۱سالگی  پدرم فوت کرده از همون اول با خانواده پدریم به مشکل خوردم و عموم وسایل کارگاه پدرم رو دزدید همش گفتن که زنش(مادر من) دزدیده ولی رفتیم دادگاه ثابت شد که مادرم ندزدیده بعد دیگه از همون موقع با ما قطع رابطه کردن 

امروز رفتیم سر خاک اونا نبودن من گل گرفتم با سبزه و شکلات بردم بعد دیدم اونا اومدن من رفتم الان دختر خالم زنگ زده میگه تو که رفتی گرفتن شکلات و سبزه گل رو تیکه تیکه کردن پرت کردن 😭😭مگه من اونا رو چیکار کردم اگر سر قبر پسر اوناس قبر پدر منم هست حالا بیاید بهم کمک کنید 

الان می‌خوام به پدر بزرگم پیام بدم بگم چرا عموم این کارو کرده هر چند تا به حال من باهاشون حرف نزدم از یازده سالگی به نظر شما پیام بدم  یا نه اگر پیام بدم چی بنویسم ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.