دوستان واسه عید سبزه گندم گذاشتم دوروز تویه اب خیس خورد بعدش پریشب ریختم رویه دستمال تویه سینی روش هم دوباره دستمال انداختم باراولم بود اولین عیدی هست که تویه خونه خودم هستم خیلی خیلی خوب داشت درمیومد رشد کرده بود تقریبا ولی الان که نگاه کردم متاسفانه دیدم که رویه جونه هاش که تازه دراومده و سبزه و نقره ای هست یه چیزای سفید رنگ دراومده یعنی کپک زده😐🥺 خیلی تویه ذوقم خورده چکارکنم یعنی دیگه بندازمشون
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم گندم خیس کردم بعد گذاشتم تو ظرف و روش دستمال گذاشتم الان دیدم همینجوری شده.شما چیکارش کردین ؟ را ...
من دور ننداختم از رو پارچه جمعشون کردم گذاشتم یه جای خنک هوا خوردن افتاب که باشه دیگه چه بهتر بعد چندساعت ظرفی که میخواستم بکارم زیرش پنبه گذاشتم که اب اضافیشو جمع کنه دیگه بیشتر کپک نزنه خیلی بهتر شد تقریبا سفیدیاش کم شد دیگه روش رو دوباره پارچه انداختم