2777
2789
عنوان

کپک زدن سبزه عید! 😳😫

7218 بازدید | 14 پست

دوستان واسه عید سبزه گندم گذاشتم دوروز تویه اب خیس خورد بعدش پریشب ریختم رویه دستمال تویه سینی روش هم دوباره دستمال انداختم باراولم بود اولین عیدی هست که تویه خونه خودم هستم خیلی خیلی خوب داشت درمیومد رشد کرده بود تقریبا ولی الان که نگاه کردم متاسفانه دیدم که رویه جونه هاش که تازه دراومده و سبزه و نقره ای هست یه چیزای سفید رنگ دراومده یعنی کپک زده😐🥺 خیلی تویه ذوقم خورده چکارکنم یعنی دیگه بندازمشون 

❤️Live for yourself ❤️

عکس بده 

جای خنک بذار 

دستمالشو بردارآب زیاد نریز

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیم زیاد هستن یه سینی خیلی بزرگ کلا گندم گذاشتم خواهرشوهرم میخواست واسم سبزکنه گفتم نه اولین عیدم هست که میخوام خودم سبزکنم اینجوری شد🥺

❤️Live for yourself ❤️
منم گندم خیس کردم بعد گذاشتم تو ظرف و روش دستمال گذاشتم الان دیدم همینجوری شده.شما چیکارش کردین ؟ را ...

من دور ننداختم از رو پارچه جمعشون کردم گذاشتم یه جای خنک هوا خوردن افتاب که باشه دیگه چه بهتر بعد چندساعت ظرفی که میخواستم بکارم زیرش پنبه گذاشتم که اب اضافیشو جمع کنه دیگه بیشتر کپک نزنه خیلی بهتر شد تقریبا سفیدیاش کم شد دیگه روش رو دوباره پارچه انداختم 

❤️Live for yourself ❤️
منم گندم خیس کردم بعد گذاشتم تو ظرف و روش دستمال گذاشتم الان دیدم همینجوری شده.شما چیکارش کردین ؟ را ...

کمتر ابش بده روزا بزار هوا بخوره چندساعت روش رو دیگه پارچه ننداز یا کمتر بنداز خوب میشه حداقل تا عید چون دیگه برا گندم دیروقته ولی شاهی اینا بخوای میشه

❤️Live for yourself ❤️
کمتر ابش بده روزا بزار هوا بخوره چندساعت روش رو دیگه پارچه ننداز یا کمتر بنداز خوب میشه حداقل تا عید ...

مرسی از راهنماییت عزیزم ♥️

منم از زیر دستمال درآوردم صبح و یکم بهش آب دادم گذاشتم کنار پنجره هم هوا خورد هم آفتاب .زیرم بهش آب ندادم 

خدارو شکر از صبح تا الآن تقریباً ۳ سانت بلند شده و این سفیدیام خیلی کم شده

بازم ممنونم ♥️🌱

بزار داخل ی ظرف روش دستمال نمدار بزار هر وقت دیدی دستمال خشک شد دستمال رو ببر با آب ولرم بشور آبشو بگیر بعد دوباره بزار روی گندما

بزار داخل ی ظرف روش دستمال نمدار بزار هر وقت دیدی دستمال خشک شد دستمال رو ببر با آب ولرم بشور آبشو ب ...

ممنون گلم .رشد کردن سبزه هام از مرحله دستمال گذشته ولی خیلی کم پشت و نازکه نمی‌دونم چرا 

ممنون گلم .رشد کردن سبزه هام از مرحله دستمال گذشته ولی خیلی کم پشت و نازکه نمی‌دونم چرا 

ااحتمالا شاید بین گندمات فاصلست باید بغل هم باشن طوری ک جای خالی نداشته باشه و روی هم نباشن باعث کپک میشن