2777
2789
عنوان

حسرت بی هنری

69 بازدید | 6 پست

دوستان من یه مدته که خیلی ناراحتم وقتی میرم اینستا میبینم که هرکی یه هنری داره و ازش درآمد داره، دوره عروسک و تریکو گرفتم یاد بگیرم اومدیم رشت دیگه دور از خانوادم با یه بچه و شوهرم زندگی میکنم. اصن هنر ندارم تو این بافتنی و این چیزا.... شما چیکارا میکنید چی بلدین بگین شاید واقعی یه جرقه واسه منم شد.. دانشگاه رفتم ولی سرکار اجازه نداد شوهرم یعنی شرایط هم نشد 

رشتت چی بود ؟

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مکرومه بافی و گلدوزی کامل از یوتیوب و نت یاد گرفتم

زیورآلاتم کامل بلدم به صورت تجربی و علاقه خودم بوده از بچگی

الانم رفتم سراغ قلاب بافی اونم از طریق نت خوب پیش میرم نسبتا

ولی اونقدری که باید درامد نداشتم ازشون ولی خب هنر هر چی بیشتر بلد باشی بهتره مطمئنم یروز بدرد میخوره حالا هر هنری

من مکرومه بافی و گلدوزی کامل از یوتیوب و نت یاد گرفتم زیورآلاتم کامل بلدم به صورت تجربی و علاقه خود ...

منم دوس دارم اما استعداد ندارم توش، مادرم خیلی حرفه ای بلده ولی من خنگم

منم دوس دارم اما استعداد ندارم توش، مادرم خیلی حرفه ای بلده ولی من خنگم

عزیزم شما خنگ نیستی مطمئن باش اگه شروع کنی میبینی خیلی هم استعداد داری فقط باید به اونچیزی که علاقه داری بری برای یادگیریش💖🌹