2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال هافنر هم ازینه

میپرسی یا میگی

کلا الان جدیدی ها چه ایرانی چه خارجی دارن کنفی میکنن .کنفی ها خیلی خوبن ‌.خرطومی ها همش بیخود پاره میشدن

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
میپرسی یا میگی کلا الان جدیدی ها چه ایرانی چه خارجی دارن کنفی میکنن .کنفی ها خیلی خوبن ‌.خرطومی ها ...

من ده ساله همون خرطوم اول رو داره چیزی هم نشده  اگر با خرطوم جارو رو نکشید پاره نمیشه .

این کنفی جالبه ولی 👌

من ده ساله همون خرطوم اول رو داره چیزی هم نشده  اگر با خرطوم جارو رو نکشید پاره نمیشه . این کن ...

عزیزم گرما به مرور خرابش میکنه .اگرم چیز تیزی باشه هم که حتما زود ترک میافته .بله حق با شماست نباید خرطوم رو کشید اونم که باعث میشه زودتر داغون شه.من با کنفی راحتم عالیه کلفت و سنگ شکن😁

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
عزیزم گرما به مرور خرابش میکنه .اگرم چیز تیزی باشه هم که حتما زود ترک میافته .بله حق با شماست نباید ...

باید جالب باشه👌 من ندیده بودم .

نمی‌دونم من یه استوانه داره روی دسته جارو و آشغال های اصلی می‌ره داخل اون عملا کیسه بغیر از کمی گرد و خاک چیزی توش نمیره  االابته اونموقع جنس اصل زیاد بود الان همه شدن چین یا بینهایت باید گران بخری من جاروم رو ۱۶۰ تمن خریدم چند سال پیش گفتن شده ۸ تمن و برد اصلی هم نیستن الان نمی‌دونم چند شده😔😔😔 متاسفانه

باید جالب باشه👌 من ندیده بودم . نمی‌دونم من یه استوانه داره روی دسته جارو و آشغال های اصلی می‌ره د ...

پس مال شما خیلی بهتر هست نه مال من همین مدل قدیمی هست اما خرطومش جدیده .