2777
2789
عنوان

از پول بدتون میاد؟

169 بازدید | 10 پست

اگر جوابتون نه هست،تایپیک قبلیم رو بخونید،به جای اینکه الکی گوشی دست بگیرید و وقت خودتون رو هدر بدید،به جاش پول دربیاد،بسته بندی و ارسال با ماست،شما هیچ زحمتی ندارید

https://eitaa.com/arzansara_hanaa به آنلاین شاپ کوچک من سر بزن.

اره بدم میاد

چون حال ندارم برم تاپیک قبلی :///

ولی من به یه بیمکس توی زندگیم نیاز دارم           داداش ماداد زدیم نفهمید!تومیخوای ازچشمات بفهمه...؟ما پشت هزاران لبخند خود مرده ایم!....)     دردیست در این سینه که همزاد جهان است..... 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تبلیغت یجوریه که ادم خوشش نمیاد انجام بده 

فک نکنم تبیلیغ بدی باشه دوست من سالهاست این جوری پول در میاره ولی جزئی .پیج بدلیجات میزنه هماهنگی باهاشه زیادتر میفروشه یکمشو برمیداره

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
فک نکنم تبیلیغ بدی باشه دوست من سالهاست این جوری پول در میاره ولی جزئی .پیج بدلیجات میزنه هماهنگی با ...

یعنی به مردم میگه جای اینکه وقتتونو هدر بدین و الکی گوشی دست بگیرید بیاین با من کار کنید ؟ این بیشتر توهینه 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹