2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقد بدبختن

304 بازدید | 32 پست

بچه‌ها من اصلا شانس ندارم بعد کلی ماجرا،بدبختی،ناراحتی که بخام بگم خیلی طولانی میشه شوهر کردم اونم چه شوهری،هه یه ادم خر،بی مسئولیت که اصن زن،زندگی،خونه وایسادن پیش خانواده براش تعریف نشده مجبوری میام وایمیسم خونه بابام اونم مامانم تا باهرکی توی خونه حرفش میشه میاد پاچه‌ی من میگیره به من فوش میده بخدا نمیدونم چیکار کنم؟تصمیم گرفتم بدبختی پیش مادرم بودن بجون بخرم نرم باشوهرم این دفع تا کار معلوم بشه خستم،چرا بعضیا انقد بی غم هستن بعد یکی مثل من از بچگی روز خوش ندیده؟

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا دلش خاسته ب آنها بخت داده 

ب ماها نداده منم خونه مامانم ک میرم همش میگه برو خونت نمون .تازه گوشت و برنج و هم خودم میبرم از خونه 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
الان یعنی قهر رفتی خونه بابات؟

قهر نبودم تنها بودم خونه اومدم تا شوهرم برگرده اما میگم نرم این دفع باهاش تا کارم درس بشه حداقل

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    
ازدواجت اجباری بوده؟

نه اجباری نبود شوهر خرم خیلی خاستگاریم کرد بعد الان ننه،خواهراش میگن تو بزور شوهر کردی پسر ما

تاپیک قبلیت رو خوندم اگه شوهرت خرجیتو نمیده میبره خونه مامانت تو نرو بگو از گشنگی بمیرمم نمیرم فقط هفته ای یبار میرم بزار مجبور شه واسه  خونه خرید کنه مخصوصا الانم که بارداری مجبوره بخره و عادت میکنه ، به زور که نمیتونه ببرتت تقصیر خودته 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
اگه ازدواجش اجباری بوده بارداریش هم اجباری بوده؟

والله همین برام سواله

ادمی که خودش انتخاب میکنه خودش بچه میاره چجوری میگه چرا خدا اینجوری خواست

خدا تعقل داده خودت انتخاب کردی 

بیکاز حق با شماست
تاپیک قبلیت رو خوندم اگه شوهرت خرجیتو نمیده میبره خونه مامانت تو نرو بگو از گشنگی بمیرمم نمیرم فقط ه ...

حودش شکمو مواد غذایی اینا میخره اما مثلا دکتر بزور میبرم با بدبختی،گریه،دعوا