2777
2789
عنوان

مشکل نعوض درمردان

3969 بازدید | 31 پست

شوهرم دوباره دچار این مشکل میشه،دوتامون خیلی نگرانیم که چرا این اتفاق میوفته،حین رابطه اتفاق میوفته وخیلی عصبی میشیم، میگم نگنه حسی ب من نداره دیگه وداره ب زور اینکارو میکنه😓،

کسی اینطور بوده ودرست شده باشه

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚

شاید شوهرت خسته بوده .

بزارید وقتایی که خسته نیست و استراحت داشته رابطه داشته باشید

آقایون و داداشای نی نی سایتی اگه واسه خودتون احترام قائلید به بنده در خواست دوستی ندید وگرنه ... بوقققققق 🤬🤬
شاید شوهرت خسته بوده . بزارید وقتایی که خسته نیست و استراحت داشته رابطه داشته باشید

اخه عجیبیه اون اصلا اینطور نبود یهو شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مسائل با یه سرچ ساده تو نت که دلایلش نوشته و یا نهایتا از پرسیدن از دکتر حل میشه. 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
شوهر منم همین بوده و هست .معالجه میشه ولی سخت . شنیدم ارده و شیره صبحونه خوبه و نخود و آبش .

از اول اینطور بودن؟ معالجع شده یان

ببخشید نعوض یعنی.   آلت تناسلی همسر.  ایستای ندارع ؟؟؟  ببخشید. پرسیدم اسی 😐😐😐

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

این مسائل با یه سرچ ساده تو نت که دلایلش نوشته و یا نهایتا از پرسیدن از دکتر حل میشه. 

فکرم خیلی درگیره میخام ببینم‌کسی اینطور بوده ودرست شدع باشه، هرکاری میکنم دکتر نمیره

ببخشید نعوض یعنی.   آلت تناسلی همسر.  ایستای ندارع ؟؟؟  ببخشید. پرسیدم اسی ...

اره تا بخاد کاری کنه دوباره میشه مثل ا‌ولش

اخه عجیبیه اون اصلا اینطور نبود یهو شده

منم وقتایی شوهرم خسته هست و رابطه داریم معمولا اینطوری میشه.

پلی وقتایی که استراحت داره و خسته نیست مشکلی پیش نمیاد

آقایون و داداشای نی نی سایتی اگه واسه خودتون احترام قائلید به بنده در خواست دوستی ندید وگرنه ... بوقققققق 🤬🤬
ببخشید نعوض یعنی.   آلت تناسلی همسر.  ایستای ندارع ؟؟؟  ببخشید. پرسیدم اسی ...

نعوظ درسته البته...آره یعنی همون که از حالت برانگیخته و صاف شده خارج میشه 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
اره تا بخاد کاری کنه دوباره میشه مثل ا‌ولش

آهان برا همسرم تکرار شد     قبلانا. خدارشکر کنارش نیستم 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏